Launcher ile Uygulamalarınızı Bildirim Merkezine Ekleyin

Launcher uygulaması cihazında çok fazla uygulama barındıran ve Dock’u yetersiz olanlar için oldukça kullanışlı bir kısayol uygulamasıdır. Launcher ile ilk olarak bundan aylar önce tanışmıştık fakat daha sonra App Store uygulamanın “kötüye kullanım” nedeni ile kullanımdan kaldırılmasını uygun görmüştü. Bugün ise Launcher uygulaması tekrardan tüm eski özellikleri ile yerini aldı.

Launcher uygulamasından biraz daha bahsedecek olursak eğer; uygulama sayesinde istediğiniz herhangi bir uygulamayı, kişi aramasını ve kişiye hızlı mesaj gibi seçenekleri son derece hoş simgeler ile birlikte kontrol merkezinize yerleştirebiliyorsunuz. Birçok kullanıcı Dock’da kullanması gereken ama Dock’da yer olmayan uygulamaları için bu uygulamadan faydalanıp, çok hızlı şekilde bu uygulamalara ulaşabilir.

Yani, bir nevi iOS 8 işletim sistemine geçiş yapmamız ile birlikte bize sunulan Widget desteğinden faydalanan uygulama sayesinde kontrol merkezimize istediğimiz uygulama ve kısayolları ekleyebiliyoruz. Uygulama hem ücretsiz hem de gayet kullanışklı bir arayüze sahip. Kontrol merkeziniz içerisinde “Merhaba ben de buralıyım!” der gibi bakan simgeler gözünüze ilişmiyor, bu da kaliteli bir kullanım sağlıyor.

Uygulamanın şuan için tek eksiği Türkçe dilini desteklemiyor olmasıdır. Yine de bu kullanım için herhangi bir sıkıntı teşkil etmiyor. Neticede bu bir kısayol uygulaması ve işin büyük çoğunluğunu zaten simgeler ile birlikte üstleniyor.

Launcher Uygulamasına App Store Üzerinden Ulaşmak için Tıklayın

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir