Lebron James, sponsoru Samsung’u tweetle şok etti

Basketbol dünyasının en yeni kahramanı Lebron James. Kariyeri o kadar başarılarla dolu ki henüz yaşı da çok genç olmasına rağmen. Hatta dünya Lebron sayesinde bir de terim kazandı. “Yok artık Lebron James” sözü açıklamaya bile gerek yok. Muhtemelen birçoğunuz bunu kullanmışsınızdır. Başarısına sponsor olan Samsung ve oynadığı reklamlar mevcut. Bunun üzerine Lebron öyle bir tweet attı ki, Samsung resmen şokta.

Şokta diyorum çünkü hiçbir reklamveren bu şekilde karalanmak istemez doğrusu. Hem de sponsoru olduğu kimse tarafından. Ama adamın canı da çok sıkılmış belli ki. Lebron James, Samsung Galaxy Note 3 kullanıyordu ve telefonu aniden kilitlenmiş ve içerisindeki tüm verileri bir anda silmiş. Haliyle mobil cihazlarımızda birçok önemli şeylerimizi barındırıyoruz. Yedeklemeye üşendiğimiz verilerin bu denli bir sebeple yok olması eminimi hepimizin canını sıkardı.

Telefonum az önce her şeyi sildi ve kendini yeniden başlattı. Hayatımda hiç bu kadar kendimi kötü hissetmedim.
Telefonum az önce her şeyi sildi ve kendini yeniden başlattı. Hayatımda hiç bu kadar kendimi kötü hissetmedim.

Telefondaki tüm veriler silinmiş ve ardından da yeniden başlayarak sıfır bir kurulumla Lebron’a merhaba demiş. 🙂 Samsung olayın ardından tabiki Lebron’la iletişime geçip yeni bir cihaz vermeyi teklif ediyor. Fırsatçılar da yok değil. HTC de hemen Twitter’dan Lebrona; “Dünyanın en iyi oyuncusu, en iyi telefona ihtiyaç duyar” demiş. Tabi bu fırsatçılık karşılık bulmuş mudur bilinmiyor. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir