Littlemoji İle Dev Emojileri Ufaltın

Bilindiği üzere, iOS 10’un cihazlarımıza gelmesiyle birlikte iMessage yoluyla gönderdiğimiz mesajlarda yazı yazmadan tek başına kullandığımız emojiler devasa boyutlarda iletiliyor ve geliyor.

iOS 10 ile birlikte gelen bu özellik aslında Facebook Messenger uygulamasında bulunan çıkartmalara benziyor ki eğer emojileri bu şekliyle kullanmaktan hoşlanmıyor ve eski görünüme dönmek istiyorsanız sizleri yepyeni jailbreak tweaki olan Littlemoji ile tanıştıralım.

Hafızanızı tazeleyip iOS 9’a döndüğünüzde hatırlayacaksınız ki mesajlar uygulamasını kullanarak gönderip aldığınız emojiler devasa boyutta değil, yazılarla aynı boyutta idi. Bu sayede yolladığınız emojiler konuşma baloncuklarının içine tam olarak sığabilmekteydi.

Littlemoji eklentisini iOS 10 cihazınıza kurduğunuzda gönderip aldığınız emojiler sadece ufaltılmayacak, aynı zamanda iOS 9’da olduğu gibi tekrar konuşma balonlarının içine girecek. Bu sayede sohbetleriniz yukarıda gördüğünüz görseldeki gibi olacak.

Unutmamanız gereken bir diğer konu da şu ki her ne kadar siz bu eklentiyi kullanarak emojilerin boyutlarını kendi telefonunuzda ufaltıyor olsanız da, mesaj gönderdiğiniz ve aldığınız kişilerde bu emojilerin boyutları orijinal boyutlarında görünmeye devam edecektir.

Eğer Littlemoji tweakiyle ilgileniyorsanız, jailbreak yapılmış olan iOS 10 yüklü telefonunuzla Cydia’ya gidebilir ve BigBoss reposundan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek bulunmamaktadır.

Her ne kadar şimdilik Luca todesco’nun Yalu jailbreak aracı şimdilik sadece geliştiricilerin kullanması öneriliyor olsa da, iOS 10 cihazınıza jailbreak yaptıysanız veya yapmayı düşünüyorsanız bu eklentiyi kullanabilir ya da stabil bir jailbrerak aracının yayınlanmasını bekleyebilirsiniz.

Sizce iOS 10 ile birlikte gelen süper boyutlu emojiler mi yoksa iOS 9’da kalan ufak emojiler mi daha çekici? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir