Logitech G27 İncelemesi

Logitech G27 ile birlikte arabanızda son sürat ilerken her türlü kazayı ve tüm titreşimleri yaşayacaksınız.

Logitech, oyuncuların gönüllerini kazandığı G ailesinin en pahalı ürünü olan G27 direksiyon seti ile, yarış oyununlarının çağ atladığı bir vakitte ürünün piyasaya çıkması tüm oyun severlerin dikkatini üzerine çekmeye başladı.

G27 ürününü ilk olarak incelediğimizde diğer direksiyon setlerinden farklı olan özelliği ürünün tamamiyle metal malzemeden yapıldığı oldu. Bu özellik hem ürüne ayrı bir hava katıyor hem de görsel açıdan daha iyi bir artı puan, ayrıca ağırlık bakımından cihazı kullanırken gerçeklik oranı biraz daha artıyor ve sanki oyunu canlı olarak oynuyormuş oluyoruz.

Logitech G27 direksiyon seti içerisinde pedal seti, vites kolu ve direksiyon yer alıyor. Direksiyon takımı üzerinde altı adet tuş takımı mevcut ve üst bölümünde yer alan led ise manuel olarak vitesi kullanmak isteyenler için oluşturulmuş tabi bu özellik vites değiştirme için yol gösteriyor. Formula 1 tutkunlarını sevindirecek bir özellik ise metal vites pedalları, oldukça iddialı gözüküyorlar. Eğer PS3 veya PS4 üzerinde kullanmak isterseniz vites kolu üzerinde yer alan tuşlar işinizi kolaylaştıracak. Çift motorlu güç geri bildirim merkezi ise yol sırasında karşılaştığınız her şeyi size oyun içerisinde hissettirmeye çalışıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir