Kablosuz teknolojisi ile Magicbox Hoparlör

Akıllı telefonlarınızı Kablo ve Bluetooth bağlantısı olmadan hoparlöre bağlamak ister misiniz? MagicBox ile bu hizmet ayağınıza kadar geliyor. 23 saat pil ömrü ile kesintisiz müzik dinlemek sizin elinizde.

magicbox

Akıllı telefonlarda şarj sorunu gündeme gelen en büyük sorunlardan birisidir. Özellikle son ses müzik dinlerken, bir süre sonra şarjın azaldığını görebilirsiniz. Bunu önlemek için size MagicBox cihazını sunuyoruz. MagicBox akıllı telefonunuz ile hiçbir bağlantı kurmadan basit bir işlemle sesi etrafa yaymaya yarayan bir cihazdır.

Akıllı telefonunuzu en kısık ses de müzik çalar bir vaziyette bu MagicBox cihazının üstüne bırakmanız çalışması için yeterli olacaktır. Bu sayede uzun süre boyunca müzik dinlemek sizlerin elinde.

Cihazın kendi bataryası ile ömrü 8 saat sürmektedir. Ayrıca 3 tane AA pil ile beraber 24 saat boyunca kesintisiz bir hizmet vermektedir. Arzu ederseniz de kablo ile farklı cihazlara bağlayabilir ve normal hoparlör görevini yerine getirmesini sağlayabilirsiniz.

Cihaza Türkiye’de Turkcell satış noktalarında ve çeşitli elektronik mağazalarda 125 Türk liralık bir fiyat ile sahip olabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir