iPad İçin Mailbox Uygulaması Geldi

Gmail tabanlı meşhur Mailbox –posta uygulaması , geçtiğimiz Mart ayında iPhone ve iPod Touch içib Dropbox tarafından çıkarılmıştı fakat iPad desteği sağlamıyordu. Fakat, beklenen an geldi ve artık Mailbox uygulamasını daha büyük ekranda kullanabileceğiz.

Mailbox-for-iPad-teaser-001

En iyi fikirleri iPhone yapılanmasından ve ipuçlarını Apple’ın kendi mail uygulamasından alan Mailbox uygulaması tabletinize geldikten sonra bölünmüş ekranı sayesinde iki kolonlu görünümüyle üretkenliğinizi arttıracak. Sol tarafta e-postalarınızın listesini görebilecek, sağ tarafta ise e-postalarınızın içeriklerini görüntüleyebileceksiniz. .

Mesajlarınızın üst kısmında bazı butonlar göreceksiniz ki bunlar gelen kutusu, arşiv, okunmuş mesajlar gibi kutularınızın ikonları. Klasör listesine ulaşabilmek için tek tapmanız gereken sol üstteki menü butonuna dokunmak.

Şu şaşırtıcı oldu ki, uygulamanın iPad sürümü landscape modunda çalışıyor fakat uygulamanın geliştiricileri portrait modunun yakın zamanda geleceği sözünü verdikleri bilgiler arasında.

Mailbox-1.3-for-iOS-iPad-screenshot-002

iPhone ve iPod Touch sürümlerinde olduğu gibi, elbette iPad sürümünde de kısa ve uzun kaydırmalar yaparak tek veya daha fazla mesaj üzerinde kısayollardan faydalanabiliyorsunuz.

Mailbox uygulamasının 1.3 sürümüyle birlikte özellikle yeni e-posta oluşturmak oldukça kolay bir halde görünüyor. Hele ki iPad’in o büyük ekranı düşünüldüğünde. Maalesef yapımcılar bir hata yapmışlar, tabi ki buna hata denirse. Şöyle ki mail yazmak istediğinizde iPad’in tam ekranını kullanamıyorsunuz, bu da dediğimiz gibi hata sayılacak bir şey değil ve muhtemelen gelecek güncellemelerde düzeltilecektir.

Mailbox-1.3-for-iOS-iPad-screenshot-005

Yukarıdaki anlattıklarımızın yanı sıra, iPad’inizde Mailbox uygulamasında yaptığınız bütün değişiklikler diğer bütün cihazlarınızda geçerli olacaktır, ikisinde de aynı işlemleri ayrı ayrı yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Mailbox yapımcılarının şu an üzerinde çalıştığı ve endişeli oldukları bir konu var ki  o da Mac uygulaması. Keza linklerin Google Chrome ve diğerlerinde desteklenmesi olayının ekibin canını sıktığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca, Mailbox uygulaması sadece Gmail ve Google hesaplarını destekliyor fakat büyüme aşamasında diğer hesapların da desteklenmeye başlayacağı gelen diğer bilgilerden.

Mailbox uygulamasını kullanmaya başlamadıysanız, Gmail uygulamasından eğlendeli ve hızlı bir şekilde yararlanmaya başlamak için App Store’a gidebilr ve uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir