Marvel Future Fight App Store ve Google Play’de Yerini Aldı

Marvel markası geçtiğimiz yıllarda yalnızca meydana getirdiği film yapımları ile değil aynı zamanda sundukları mobil oyunlar ile de milyonların beğenisini çekmeye devam ediyor. İron Man gibi soluksuz oynadığımız oyunların ardından bu sefer de Marvel Future Night oyunu hem App Store hem de Google Play Store’daki yerini aldı. Koreli Netmarble stüdyosunun elinden çıkan oyunda bu sefer Avangers hayranlarına lisanslı 36 resmi Marvel karekteri sunuluyor. Bu karakterlerin bir kısmı ise The Avengers takımından tanıdığımız Spider-Man, Daredevil, Loki, Doctor Octopus ve Ultron gibi karakterlerden oluşuyor.

Bu seferki oyun daha çok kullanıcının beğenisini kazanma amacına sahip öyle ki oyun en çok Marvel evreninin çizgi roman yazarı olan Peter David tarafından senaryosu hazırlandı. Oyun RPG tarzında tek oyunculu ve kampanya gibi oyun modlarını sunuyor. Ayrıca oyun içerisinde en çok beğenilen modun ise 3 vs 3 savaşları olacak gibi görünüyor.

Oyun sanal klavye veya parmak kontrolleri ile oynanabiliyor. Açıkçası son derece de yerinde kontrollere sahip. Eğer Marvel serisinin yakın takipçilerindenseniz, iOS veya Android cihazınız içerisinde gerçekten oynanası bir RPG oyunu olsun istiyorsanız Marvel Future Fight kaçırmamanız gereken oyunlardan biri.

(Marvel Future Fight indirmek için tıklayın; iOS / Android)

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir