Mesaj bildirimlerinde kişi fotoğraflarını görün; Prettier Banners

Sanırım Jailbreak’i iOS kullanıcılarının sevmelerinin en büyük nedenlerinden birisi de BiteSMS tweak’idir. Bu tweak’in en özlediğim özelliği de hiç şüphesiz mesaj geldiğinde kişilerimizin fotoğraflarını da görebiliyor olmamızdı. Apple zaten artık getirdiği hızlı cevaplama sistemi ile BiteSMS’in bu özelliğini bize arattırmıyor fakat kişi fotoğrafı yerine hala mesaj simgesi görmemiz özellikle sıklıkla mesajlaşanlar için ufak bir ayrtıştırma problemine dönüşebiliyor.

Prettier Banners ismi ile geliştirilen Tweak ise BiteSMS’i bekleyene kadar kişilerden mesaj geldiğinde fotoğrafları ile birlikte görüntüleyebilmemize yardımcı olan en iyi tweak. Mohamed Marbouh tarafından geliştirilen tweak, kişilere eklediğimiz fotoğrafların mesajlaşırken gelen bildirimlerde de görünmesine yardımcı oluyor. Tweak için hiçbir ayar yapamıyoruz fakat aslında biraz da görsellerin boyutunu büyütebiliyor olsaydık çok daha iyi olabilirmiş.

Tweak’i Cydia’da BigBoss reposu içerisinden ücretsiz olarak indirebilmek mümkün. Görsellerin daha büyük çıkması için ise tweak’in yayınlayıcısı kısa bir süre sonra yeni bir güncelleme yayınlayacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir