Mesajlar Uygulamanızın Görünümünü Değiştirin

Eğer iPhone’unuzun mesajlar uygulamasının görünümünden sıkıldıysanız ve bir jailbreak kullanıcısıysanız cihazınızın görünümünü değiştirme vakti geldi demektir.

BetterMessages adı verilen ve yepyeni bir jailbreak tweaki olan bu eklenti harrywantstodev adlı geliştirici tarafından geliştirilmiş ve mesajlar uygulamanızın görünümünde bir takım değişiklikler yapmanızı sağlıyor.

Eklentiyi Cydia’dan indirdikten sonra telefonunuzun ayarlar menüsünde uygulamanın ayarlarına gittiğinizde şu değişiklikleri yapabileceksiniz:

  • Eklentileri, grup sohbet avatarlarını, konuşma isimlerini, yeni mesaj noktalarını ve konuşma ön izlemelerini gizleyebilirsiniz.
  • Konuşma balonlarını köşeli yapabilir, renk gradyanlarını kaldırabilirsiniz.
  • İlerleme çubuğunu, gönderme butonunu ve navigasyon çubuğunu renklendirebilirsiniz.
  • Emoji başlığını kaldırabilir ve emoji satır sayısını 6’ya çıkarabilirsiniz.
  • Ekranı çevirdiğinizde otomatik dönmeyi iptal edebilirsiniz.
  • Bir mesaja uzun bastığınızda çıkan gönderme efektlerini iptal edebilirsiniz.

İşlemlerinizi tamamladığınızda altta bulunan Apply Changes butonuna baarak değişiklikleri kaydetmeniz gerekiyor, aksi takdirde değişiklikleriniz uygulanmayacaktır. Bu durumda cihazınız yeniden başlamayacaktır.

Yukarıda bahsettiğimiz özelliklerin bazıları diğerlerine göre daha çok tercih edilebilir. Bu değişiklikleri görmek için bu tweaki kurup denemeniz faydanıza olacaktır.

BetterMessages tweaki iOS 10 kurulu jailbreak cihazlar için geliştirilmiş olup, Cydia’nın BigBoss reposundan ücretsiz olarak indirilebilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir