Minecraft 2 Çıkacak Mı Ne Zaman?

Dünya üzerinde milyonlarca kişinin oynadığı Minecraft oyununun yapımcısı devam niteliğindeki versiyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Oyuncular oyunun geliştirilmesi ve daha iyi bir versiyonunun çıkması konusunda ısrarcı olsa da yapımcı oyun hakkında henüz bir geliştirme düşünmediklerini ve 2020 senesine kadar da aynı versiyonla ilerleme konusunda hemfikir olduklarını açıkladı. Oyunun yapımcısı olan Mojang yaptığı açıklamalarda şu anda popülerlikten ve getiriden oldukça memnun olduklarını oyun içinde mutlaka güvenlik hakkında geliştirmeler olacağını fakat Minecraft 2 konusunda henüz şirket içerisinde bir konuşma dahi geçmediğinin altını ucuz bayan çizdi. Bu haber Minecraft severleri her ne kadar üzmüş olsa da oyunun popülerliği git gide artmaya devam ediyor.

mine

2014 yılında Microsoft, oyunun yapımcısı olan Mojang’ı 2.5 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Xbox patronu olan Phill Spencer da bu konuyla ilgili olarak henüz yeni bir versiyon için çalışmaların başlamadığını fakat her an yeni gelişmelerin olabileceğini vurguladı.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir