National Geographic Dünya Atlası Ücretsiz

National Geographic ekibi, en çok ilgi uyandıracak, çabuk kontrol edilebilir Dünya Atlası uygulamasını kullanıma sundu. Sadece dünyanın ilginç gereçeklerini görmekle kalmayacağınız aynı zamanda dünyanın şehirlerini gezmenizi, ekonomilerini demografilerini ve daha bir sürü özelliğini görebilecek bir uygulama National Geographic World Atlas.

National Geographic World Atlas

Aslında uygulama 11 Temmuz tarihine yüksek çözünürlüklü retina grafiklerle desteklendi, yenilendi be 3 boyutlu dünya seyri yapmanızı sağlayan bir hale getirilmişti.

Dün, uygulama ücretsiz hâle getirilerek kullanıma sunuldu. Tabi ki kısa bir süreliğine. Şunu da belirtelim, App Store kayıtlarına göre uygulama 2010 yılından beri ilk defa ücretsiz sunuldu.

National Georgraphic World Atlas’ın 3.0.1 sürümünde haritaları çevrimdışı kullanım için indirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra bütün yaritalar yüksek çözünürlüklü olarak güncellenmiş durumda.

Yeni özellikler şu şekilde sıralanabilir:

İğnelerinizi bulut alanınızda saklayabilir ve cihazlarınız arasında paylaşabilirsiniz. Örneğin iPad üzerinde bir gezi planlayabilir, planladığınız gezi planınızı iPhone’unuzda kullanabilirsiniz.

İstediğiniz yerlere iğneler ekleyebilir, onları daha sonra düzenleyebilirsiniz.

Anlık hava durumlarını alabilirsiniz.

Anlık döviz çevrim birimlerini alabilir, döviz hesap makinesini kullanabilirsiniz. Böylelikle döviz birimleri arasında çevrim yapabilirsiniz.

Tek dokunuşla enlem ve boylam bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Dünya Atlasını, klasik, antik, uydu veya yol göstergesi biçiminde kullanabilirsiniz. Haritalarda Bing Maps kullanılıyor.

National Geographic World Atlas

National Geographic World Atlas

National Geographic World Atlas 203 MB boyutuyla kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor, tekrar ücretli hâle gelmeden inddirin.

Uygulama, iPhone 5 desteği sunuyor, bunun yanı sıra iOS 5 ve üstü kullanan tüm cihazlarda da kullanabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir