Norton Mobil Cihazlarda da Gücünü Gösteriyor

Norton, virus ve güvenlik programı dendiğinde birçok bilgisayar kullanıcısının aklına gelen isimdir. Symantec ürettiği bu yazılımlarla kalitesini kanıtlamış ve kullaınıcılarının tercihlerini boşa çıkarmamıştır. Firma mobil dünyadaki gelişmeye duyarsız kalmadı ve Norton Mobile Security isimli uygulamayı, iOS ve Android cihazlar için çıkarttı. Son versiyon kullanıcıların hizmetinde.

Yeni versiyonunda, Norton Mobile Security iOS işletim sistemi ile çalışan tüm cihazları hedef almış. Mobil ihtiyaçlar için oldukça güçlü bir koruma sağlamayan ve kişi listesi için dahil etkin yedekleme özelliği sunan yeni sürüm denenmeye değer bir uygulama haline gelmiş.

Norton Mobile Security

Yanımızdan ayırmadığımız, her türlü bilgimizi saklayabildiğimiz, yerine gore banka işlemleri dahil her tülü işlemimizi gerçekleştirdiğimiz telefonların ve içindeki verilerin güvenliği için yazılım arıyorsanız Norton değerlendirilmesi gereken ilk seçeneklerden olmalı. Artık internet erişimlerinin büyük bir bölümünün de akıllı telefonlar ile sağlandığı düşünülürse kullanmayı düşündüğümüz güvenlik yazılımı çok daha önem kazanıyor. Norton Mobile Security,işte tam bu noktada kaybolan-çalınan telefonunuz dahi olsa bilgilerinizi geri alabilmenizi sağlıyor ve tanınmayan kişilerin cihazınızdaki sakladığınız bilgilere erişmesini engelleyebiliyor. İşte yeni Norton Mobile Security özellikleri:

  • Birden fazla cihaz, birden fazla platform desteği geldi. iOS tabanlı cihazların yanında  Android tabanlı cihazlarda da kullanabiliyorsunuz.
  • Her iki işletim sistemi için çalınan kaybolan cihazlarda bulunan kişi listesi kolayca geri yüklenebiliyor.
  • Web-Tabanlı yönetim getirilmiş. Kullanıcılar, internet tarayıcılarından cihazlarının güvenliğini control edebiliyor.
  • “Çığlık” Alarmı ile sesli alarm gelmiş.
  • Kaybettiğiniz veya çaldırdığınız cihazın yerini harita üzerinden tespit edebiliyorsunuz.

Norton online store üzerinden ya da Google Play Store üzerinden 53.99 TL fiyat ile uygulamayı satın alabiliyorsunuz. En son güncellemeleri bu ödediğiniz fiyatla yükleme hakkına sahip oluyorsunuz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir