OS X Mavericks Gold Master sürümü yayında

Apple’ın masaüstü ve mac modelleri için hazırlanan işletim sistemi OS X, Mavericks sürümünde sona yaklaştı. Genelde Apple yazılımda son adıma gelindiğinde veya hazır olduğunda GM (Gold Master) sürümünü yayınlıyor. Bu şekilde bakarsak OS X Mavericks işletim sistemi için Final sürümü yakın.

mac os x mavericks

Apple bilgisayarları kullananlar işletim sistemlerini güncellemede acele etmeliler mi etmemeliler mi? o sorunun cevabı aslında kişiden kişiye değişiyor. GM sürümü olsa da bilgisayardan çok anlamayanlar için final sürümü beklenmelidir. Ancak ben hallederim diyenler tabiki bu güncellemeleri önceden takip edebilir. 😉

Ekim ayında yeni bir tanıtım bekleniyor Apple’dan. Sanıyorum OS X Mavericks Final sürümünü de bu ay içerisinde gerçekleştirmesi muhtemel tanıtımla yapabilir. Bildiğiniz gibi Ekim ayında MacBook Pro, iPad 5, iPad mini 2 tanıtılması beklenen ürünler. İşletim sisteminin tanıtımı da bu etkinlikte yapılabilir.

İyi güzel de güncellemeyi nereden indirebiliriz diyen güncellemeyi kafasına koymuş kimseler için şu bilgiyi verelim; Mac Developer‘a kayıtlı kullanıcılar OS X Mavericks Gold Master sürümünü ve Xcode 5.0.1′i Mac Geliştirici Merkezinden indirip kuruluma geçebilirler.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir