Pardus Yazılım Geliştirme Hizmetleri

Milletimizin son yıllardaki büyük bilinciyle birlikte artık Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız Pardus’a hızlı bir geçiş yapmaya başlamış durumdadır. Pardus sistemiyle birlikte yazılımlarımız ve verilerimiz dış ve iç tehditlere karşı daha güvenli bir biçimde saklanmaktadır. Pardus ile birlikte , bütün kullanıcıların ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde özgün olarak geliştirilmiş ve tamamen Türkçe ara yüz desteği sunan masaüstü programlarının ve ofis programlarının geliştirilmiştir ve bu programlarım kurulum ve kullanımları elzem hale gelmiştir.

Bu program ve hizmetler bu yazıda listelenmiştir;

ETAP (Etkileşimli Tahta Programı):

Akıllı tahta olarak da tarif edilen etkileşimli dokunmatik ekranların daha kolay ve performanslı kullanımını sağlamak için geliştirilen Pardus Ara yüzüdür. Etkileşimli Tahtanıza kurulan bu programla birlikte artık dış yazılım programlarından bağımsız hale geliyor.

LiderAhenk:

Ağınızda bulunan bütün kullanıcılarnı ve kurumların “Lider hesap” ile denetimi ve yönetebilmesindeki sağlanmaktadır. Bu süreçte meydana gelebilecek karışıklıkları gidermek adına piyasada bulunan progrlamlardaki eksik bulunan özellikler saptanmış ve LiderAhenk programının içeriğine katılmıştır. Bu şekilde tek bir merkezden yönetim yapmak ve sisteminizi kontrol etmek daha kolay ve güvenli hale gelmiştir.

ULAKBÜS:

Üniversiteler odaklı bu yazılım programı bütün akademik ve idari yazılımların ve iç – dış kaynakların uyumunu sağlayarak üniversiteyi kontrolü kolay tek bir birim haline getirerek üniversiteye bağlı birimlerin teknolojik olarak ihtiyaçlarını karşılamayı ve kolaylaştırmayı hedef almış sistemdir.

Ahtapot:

Kamu Kurum ve Kuruluşların son dönemlerde ciddi bir sorunu haline gelmiş ve büyük bir ihtiyaca sebep olmuş iç ve dış kaynaklı bilişim saldırılarından muhafazasını sağlayan bir Siber Güvenlik Sistemidir. Dış yazılım şirketlerinden de bağımsız hale gelerek, bilgilerinizi tam anlamıyla herkesten koruyabileceğiniz bir sistem olmuştur.

EnGerek:

Büyük sistemlerde bulunan veri tabanlarının herkesin kimlik bilgilerini kayıt altına alan, Kullanıcı hesabı ve şifreleri oluşturulabilen ve bunların denetim ve yönetimini sağlayan, pratik, performanslı ve anlaşılması kolay sade bir ara yüze sahip Kimlik Yönetim Sistemidir.

Libre Office:

Ofis programları olarak Word, Excel, PowerPoint gibi programları Pardus altyapısında mükemmel efektif bir biçimde oluşturulabilmesini ve kullanılabilmesini sağlayan tamamen Türkçe ara yüze sahip yazılım sistemidir.

Pardus Otomasyonları:

Kütüphane, Belge, Kişi vb. bazında isteğinize bağlı Stok takibi, Kayıt girdi – çıktıları ve takibi, Kullanıcı Deneyimlerinin Geri Dönüşlerinin alınması gibi veya herhangi bir ihtiyacınıza göre özel oluşturulabilecek Pardus Üzerinde kullanılan otomasyon sistemleridir.

Pardus Muhasebe Programları:

Dökümantasyon oluşturma, hesap ve sayısal girdileri yapma, hesapları kayıt altında tutma ve işleyip – yönetme işlevlerinde tercih edilen ve güvenliğini sağlayan programlardır.

Bu uygulama ve hizmetlerden yararlanmak isteyen şirket, kurum ve kuruluşların Pardus Yazılım Geliştirme – Destek Firmalarından kurulum ve geliştirme aşamalarında yardım almaları gerekmektedir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir