PDF Printer For Safari

Çok beğendiğiniz bir internet sayfası var, bu sayfayı kaydedip ileride tekrar gözden geçirmek istiyorsunuz fakat kotanız da dolmak üzere. Bu durumda ne yaparsınız?

pdf printer

iOS cihazınız ile web sayfalarını pdf olarak kaydedip yazdırmak artık mümkün hâle geldi. Örneğin uzun bir yazı gördünüz fakat inceleme vaktiniz yok. Kotanız da dolmak üzere. Kopyalayıp Quick Office veya not defteri gibi bir ortama kaydetmek istiyorsunuz fakat içinde görmeniz gereken resimler ve fotoğraflar var. Böyle bir durumda çaresiz kalmanızı istemeyen Cydia geliştiricileri basit bir uygulama ile işi çözmüşler. Bu durumda devreye PDF Printer For Safari tweakı giriyor.

PDF Printer For Safari ücretsiz bir tweak olup, dilerseniz tweak sayesinde sayfaları pdf olarak kaydedip iBooks ile açabilir, dilerseniz cihazınızın yazdırma menüsüne ek olarak gelen pdf olarak yazdır menüsü ile daha kaliteli yazdırma sağlayabilirsiniz.

pdf printer

Uygulamayı indirebilmek için Cydia’ya girerek PDF Printer For Safari yazmanız yeterli. Cihazınızın jailbreak yapılmış olması gerektiğini söylememize gerek yok elbette.

Eğer jailbreak yapılmamış bir cihazınız varsa ve siz de sayfaları PDF olarak kaydedip daha sonra görüntülemek veyahut başkalarıyla paylaşmak istiyorsanız, App Store’da bulunan PDF Printer for iPhone uygulamasını 2.99 dolar gibi bir ücretle indirip kullanabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir