Photoshop CS 6 ile inanılmaz resim çizimi

Evet arkadaşlar, sürekli teknoloji üzerine devam ediyoruz. Ara sıra bu tarz teknolojiye yakın çevrelerde dolanıp güzel şeyler de bulduğumuzda paylaşmadan geçemiyoruz. Şimdi bir video var. Belki birçoğunuz izlemiştir. Ben de sürekli izleyip iç çekiyorum.

Bir zamanlar Photoshop (cs3) kullanırdım, kendi çapımda birşeyler yapardım ancak şimdilerde bilgisayara kurmaya bile vakit bulamıyor/üşeniyorum. Hal böyle olunca da bu tarz şeylere iç çekmekten başka birşey yapamıyoruz. Yeni tasarımcı arkadaşlar felan vardır aramızda veya ne yapmayı öğrensem diyenler. İşte onlar için güzel bir video bu.

Adam Photoshop CS6 kullanarak harika bir resim örneği çıkarıyor. Hatta resimeler… Çizim ilerledikçe aslında sadece bu programı kullanmanın yetmediği, aynı zamanda resim adına da birşeyler bilmek gerektiğini anlıyoruz. O kadar ayrıntıyla uğraşıyor ki bunların bazılarını akıl bile edemiyoruz. Yani basit de olsa, çizmek isteyen birisi için kolay düşünceler değil. Yaşının 20’lerde olduğunu tahmin ettiğim Alexander Koshelkov‘un şaheser çizimlerini de videonun ardından YouTube kanalına takılarak izleyebilirsiniz.

Lafı fazla uzatmayalım ve sizleri bu şahane Photoshopçuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler. 🙂

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir