Pionner, CarPlay ve Apple işbirliğine değindi

Apple geçen ay CarPlay‘i duyurduğundan beri yedek parça ürünleri olacak mı, nasıl bir şekilde kullanıcıyla buluşacak hep merak konusu olmaya başlamıştı. Çünkü birçok kişinin CarPlay uyumlu yeni araç alması kolay görünmüyor, dolayısıyla mevcut araçlarına bu sistemi kurdurabilecekler mi? bunu merak ediyorlar.

apple pionner carplay1

Apple piyasaya sürülecek CarPlay için geçen hafta Alpine ve Pionner ile bir görüşme yaptıklarını bunun için çözümler üretmeye çalıştıklarını doğruladı. Pionner’ın Pazarlama Başkan Yardımcısı Ted Cardenas, konu ile ilgili araç bağlantısı için değişiklik yapılacağının sinyalini olaydan önce işaret etmişti.

apple pionner carplay2

Pionner, CarPlay desteğini verebilmek için bu yaz NEX hattı için bir güncelleme yapacaklarını duyuruyor. Bu işlem için yayınlanacak kafa ünitelerin fiyatı 700-1400 dolar arasında değişecek(miş). Fiyatların biraz pahalı olduğunu kabul ediyorlar ve gelecek ürünlerde giriş seviye modellerin fiyatlarını düşürmeye çalıştıklarını da eklemişler.

Lafın özü, CarPlay sistemi için bazı işbirlikleri de gündemde. Bu işbirlikleri sayesinde gelecek ürünlerle otomobilinizi bu sisteme uygun hale getirmiş ve kullanıyor olacaksınız. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir