Podi-M Dock Geliyor

Kara Cuma (geleneksel alışveriş çılgınlığı günü) ve Siber Pazartesi (Şükran gününden sonraki ilk pazartesi online alışveriş çılgınlığının yapıldığı gün) günlerinin yaklaşması, yılbaşının çok yaklaştığı anlamını taşıyor. Eğer son dakika hediyesi almak istiyorsanız, iOS aksesuarları fena bir seçim olmayacaktır.

Maalesef, Apple’ın yeni cihazları olan iPhone 5 ve iPad Mini için yeni pin girişlerinden dolayı çok fazla aksesuar imkanı bulunmuyor. Fakat yine de arayış içerisindeyseniz, Podi-m tam size göre bir hediye olabilir.

Aliminyum kasadan oluşan Podi-m, ufak portlu cihazınız için çok akıllıca isimlendirilmiş bir cihaz. Parlak beyaz ve siyah renklerde üretilen Podi-m’i cihazınızın rengine göre dilediğini renkte sipariş verebileceksiniz.

Podi-m’in çok hafif bir yapısı var gibi görünmesine rağmen, ağır bir yapıya mevcut. Bu da cihazınızın kolay kolay düşmesini engelleyecektir. Hem eski nesil iCihaz (iPhone 3GS, iPhone 4s gibi) girişlerine, hem de yeni nesil iCihaz (iPhone 5)girişlerine uygun olarak iki farklı adaptörle gelen Podi-m şu an henüz üretim aşamasında olup, gerekli kaynaklar bulunduğunda piyasaya sunulacak. Yapımcılardan alınan bilgiye göre yılbaşına yetişmesi bekleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir