Pokemon Artık Hayatımıza Giriyor

90’lı yıllarda çocuk olanlar bilir; Ash, Misly, Brook ve pokemonları. Bir zamanların efsane çizgi filmi yakın bir zamanda akıllı telefonlarımıza geliyor.

Dağda, ovada veya yeşil bir alanda akıllı telefonunuz ile pokemon yakalamak istemez miydiniz? Yakaladığınız pokemonları geliştirip diğer rakiplerinizle de savaşabileceğiniz aynı zamanda takas edebileceğiniz bir uygulama 2016 yılında geliyor.

Pokemon’un ünlü “gotta catch ‘em all” müziği hala aklınızdan çıkmamışsa bu oyun sizi hayattan koparabilir. Pokemon Go olarak piyasaya sürülecek oyun şimdiden tanıtım çalışmalarına başladı. Gerek sosyal medyada gerekse Youtube’da bu tanıtım sadece birkaç günde milyonlarca kez izlendi.

Gerçek mekanlarda, gerçek sokaklarda cebinizde bir poketopuyla dolaşıyormuşsunuz hissini verecek bu uygulama şimdiden listelerde birinci sırayı alacak gibi görünüyor. Şu anda Play Store’da ve App Store’da birçok pokemon uygulaması bulunsa da hiçbiri gerçek tadı veremiyor.

Daha önce web üzerinde oynanılan Pokemon oyununun yapımına da yardım eden Junichi Masuda bu uygulamanın geliştirilmesinde de önemli rol oynuyor.

2016 yılında piyasaya sürülecek olan oyun ücretsiz olacak fakat oyun içi satın almalar mutlaka aktif olacaktır.

Pokemon Go Tanıtımı:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir