Popüler Bankaların Android Uygulamaları

Türkiye genelinde en çok kullanılan bankaların android uygulamalarında ne gibi özelliker var hemen açıklayalım.

garantiGaranti Cep Şubesi

Garanti cep şubesi ile birlikte finansal işlemlerinizi hızlı biri şekilde yönetebilirsiniz. Bireysel ya da Kurumsal olmanız fark etmeksizin, müşterilerin isteklerine anında cevap verebilen bir uygulama oluşturulması hem kalitenin vurgulaması hem de müşteri memnuniyetine verilen önemi öne sürmektedir. Cep Şubesi ile birlikte kolay bir şekilde para transferleri yapabilir ve geçmişten bugüne kadar yapmış olduğunuz işlemleri gözden geçirebilirsiniz. Bir sonraki dönemde ödemeniz gereken tutarlarla birlikte harcamalarınızı görebilirsiniz. Bu işlemleri takvim menüsü aracılığıyla kolaylıkla takip edebilir, bir çok işleminizi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garanti.cepsubesi

işcepİşCep

İlk olarak android bankacılık uygulamasını İş Bankası çıkarmıştır. Türkiye’de en az garanti bankası kadar kullanılan ve daha çok hesaba dayalı kullanım istatistikleri olan İş Bankası, android uygulamasını ile müşterilerine kolaylık sunmak için üretmiştir. İşCep ile yapabilecekleriniz; Yatırım işlemleriniz, para transferleriniz, döviz ve ya altın alım/satım, fatura ödemeleriniz, kredi başvuruları ve başvuru incelemeleri, şans oyunlarına ödeme yapma işlemleri gibi bir çok işleminizi online bir şekilde 7/24 yapabilmektesiniz. Cep Anahtar uygulaması ile birlikte tek kullanımlık şifre üreterek bu şifre ile güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Bu şifre ile aynı zamanda bankamatiklerden kartsız para çekimi yapabilirsiniz. Ekonomi bülteni uygulaması ile birlikte günlük ekonomi akışını kontrol edebilir, yatırımlarınıza bu yönde şekil verebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pozitron.iscep

ziraatZiraat Mobil

Ziraat Mobil ile interaktif bankacılığı en hızlı ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bankacılık işlemlerinizi bankaya gitmeden hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan Ziraat Mobil, güvenlik düzeylerini standartların bir tık önüne çıkartarak güvenli işlemler yapmanızı sağlayacaktır. Geliştiriliş işlem seti sistemini kullanarak bir çok bankacılık işlemlerinize Ziraat Mobil aracığı ile ulaşabiliyorsunuz. Ziraat Mobil bir ilki daha gerçekleştirerek şifresiz işlem menüsü özelliğini kullanmaktadır. Ziraat Bankası güvenli kit sayesinde en hızlı bir şekilde şifre gerektirmeden son derece güvenilir hizmetlere ulaşabiliyorsunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ziraat.ziraatmobil

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir