Promo Code Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bildiğiniz üzere Apple Store tarafından yüklenen ücretli ve ücretsiz uygulamalar bulunmakta. Ücretsiz bu uygulamaları sıklıkla yüklediğimiz gibi, ücretli olan uygulamaları ise eğer satın almak istersek veya kullanmak istersek yüklüyoruz. Para vermek istemiyorsak, yapılacak bir tek şey var o da jailbreak. Ama aslında bir çözüm yolu daha var. Bu da “promo code” olarak tabir ettiğimiz promosyon kodları. Bu kodlardan birisine sahipseniz, ücretsiz olarak uygulama indirme şansına sahipsiniz.

Apple Promo Code nedir? nasıl kullanılır?

Peki Bu Promo Code Nedir?

Promo code’lar, Apple tarafından uygulama geliştiren kişilere verilmiş olan kodlardır. Her uygulama geliştiricisine 50 adet 12 haneli bir “promo code” verilmektedir. Bu promo code ile birlikte ücretli uygulamaları ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta, bu kodlardan birisi elinize ulaştıysa hemen kullanmanız. Çünkü bu kodlar oluşturulduktan sonraki 4 hafta kendi kendini yok ediyor yani kullanılmaz duruma düşüyor. Ayrıca bu kodlar tek kullanımlık olup, bir kez kullandıktan sonra başka hiç bir şekilde kullanma şansınız yoktur.

Promo Code Nasıl Kullanılır?

Promo Code’u bulması zor kullanması çok kolay aslında. Zira yapmanız gereken aslında çok basit. Promo Codes bölümü için ilk olarak iTunes’u açın. iTunes’u açtıktan sonra iTunes Store bölümüne girerek sağ menüde veyahut en altta bulunan “Redeem” seçeneği yani “Kodu Kullan” seçeneğini seçin. Burayı seçtikten sonra karşımıza çıkan kod bölümüne elimizdeki kodu yazarak, uygulamanın ücretsiz olarak kullanımını sağlıyoruz. Resimlerle size belirterek açıklayalım.

Resimlerle daha ayrıntılı gözleyebilirsiniz;

Apple Promo Code nasıl kullanılır?Apple Promo Code nasıl kullanılır?aa

2 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir