QuickMusic İle Farklı Bir Müzik Deneyimi Yaşayın

Daha önce, Musiex ve müzik çalar tweakları arasında en popüleri olan MiniPlayer gibi birçok eklenti Cydia’da yerini almış ve epey beğeni kazanmıştı. Bunlara benzer olarak Cydia’ya yakın bir zamanda eklenen ve Gabriele Filipponi tarafından yapılan QuickMusic tweakı eşsiz fonksiyonu ve alışılagelmişin dışında ara yüzü ile diğerlerinin önüne geçmeye hazırlanan bir tweak.

QuickMusic tweakı ile, Müzik ikonuu yukarı doğru kaydırmak suretiyle cihazınızın Müzik çalarına mükemmel bir görünüm kazandırabilir, böylelikle albüm arka planını görebilir, başlat / durdur butonları gibi kontrol tuşlarının yanı sıra ileri / geri tuşlarını dairesel bir görüntüde görebilir ve fantastik bir müzik çalara sahip olabilirsiniz.

Eklentinin özellikleri bununla sınırlı değil. Albüm bilgilerini içeren çalışma resmine çift dokunuş yaptığınızda aynı şarkıcının farklı şarkılarına ulaşabilirsiniz. Öte yandan ara yüzü sağdan sola doğru kaydırmak suretiyle şarkı listenizdeki bütün şarkıların listesine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

QuickMusic-tweak

Eklentinin ara yüzünü kapatmak için ana ekran tuşuna basmanız veyahut müzik ikonunu aşağı doğru kaydırmanız yeterli, Öte yandan Activator kullanarak müzik kontrolünü dilediğiniz zaman ele alabilirsiniz. Activator kullanmak suretiyle kaydırma hareketlerinden birini bu eklentiye tanımladığınızda, ekranın üstünde bir banner çıkacak, buradan şu an çalan parçayı dilediğiniz gibi yönetebileceksiniz. Bu banneri aşağı doğru kaydırdığınızda ise QuickMusic ara yüzünü komple ekranda görebileceksiniz.

Cydia’dan tweakı indirdikten sonra Ayarlara girerek eklentinin ilk ayarlarını yapmak istediğinizde bir tanıtım ekranı sizi karşılayacak ve QuickMusic uygulamasını nasıl kullanacağınıza dair bilgilendirileceksiniz. Tabi ki İngilizce dilinde bir tanıtım olacak. Bu menüde, renk ayarlarından görünüm ayarlarına istediğiniz her türlü ayarı yapmanız mümkün olacak.

Eşsiz fonksiyonel kullanımı sayesinde QuickMusic tweakı birçok kullanıcının favorisi olacak gibi görünüyor. Kullanıcı yorumlarından uygulamaya âşık olanların olduğunu gördük desek yeridir. 🙂 Eğer bu eklentiyi kullanmak istiyorsanız BigBoss reposuna girerek 1.99 dolar ücret ödemeniz gerekiyor. Bu tweak şimdilik iOS 7.0.x ve 7.1.x sürümü kullanan iPhone kullanıcıları için indirilebilir durumda, iPad desteği henüz mevcut değil.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir