Rahatsız Etme modunu geliştiren Tweak DistrubMeLater

Apple’ın iOS işletim sistemleri içerisinde Don’t Distrub Me yani Beni Rahatsız Etme modu geldiğinden beri sürekli olarak ve günlük şekilde kullanıyorum. Böylece uzunca bir süreyi uyuyarak geçirmeyi planlarken bir anda telefonumun çalması  ile uykuma ara vermek zorunda kalmıyorum. Fakat tabii, bunun bazı kötü yanları da oluyor. Mesela belli bir saatten sonra artık aslında uyanmam gerekiyor ve o andan itibaren gelen çağrılar veya mesajlar benim için görülmesi gereken çağrılar demek oluyor. Normalde Apple maalesef bize bu konu hakkında pek de geniş seçenekler sunmuyor. DistrubMeLater ise bize telefonumuzun ne zaman bizi rahatsız edebileceğine dair seçenekler sunuyor.

En güzel seçenek ise bunu tamamen kendimizin seçebiliyor olması. Yani örneğin sabah saat 7’den sonra veya 45 dakika sonra cihazım beni rahatsız etsin şeklinde bir ayarlamayı bu tweak ile birlikte kullanabilmek mümkün oluyor. Böylece Rahatsız Etme özelliğinden çok daha büyük bir verim ile faydalanabilmek mümkün oluyor.

Sizce de harika değil mi? DistrubtMeLater Tweak’i şuanda Cydia’da BigBoss Reposu içerisinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir