Redsn0w 0.9.8b5 iOS 5 Beta 5 Jailbreak Yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 5 Beta 5 sürümünün ardından bugün itibari ile iPhone Dev Team, iOS 5 beta 5 için Redsn0w 0.9.8b5 Jailbreak uygulamasını yayınladı. iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch cihazlarınız için kullanabileceğiniz Redsn0w 0.9.8b5 jailbreak uygulamasını yazımızın sonundaki bağlantıdan indirebilir ve bir diğer bağlantıdan da Redsn0w jailbreak uygulamasının nasıl kullanılacağını da bilmeyenler öğrenebilirler. iOS 5 beta 5 firmware’i Redsn0w uygulamasına direk olarak göstermek sureti ile anlatımdaki adınları aynen uyguladığınızda iOS 5 beta 5 yüklü cihazlarınızı jailbreak yapabileceksiniz. Tabi bu jailbreak uygulamasının “tethered”, yani bilgisayara bağımlı olduğunu ve cihazınızı kapatıp açtığınızda tekrar redsn0w uygulaması ile jailbreak’i tekrar aktif etmeniz gerektiğinizi hatırlatalım.

iOS5 Beta 5 Jailbreak

Yine bir diğer hatırlatmamızı yapmamız gerekirse eğer Redsn0w’un bu sürümü ile sadece, herhangi bir iPod Touch, iPhone cihazınız ile iPad’in birinci nesil olan modelini jailbreak yapabileceğinizi belirtmeliyiz.

  • Redsn0w 0.9.8b5 iOS 5 Beta 5 Jailbreak İndir [Windows]
  • Redsn0w 0.9.8b5 iOS 5 Beta 5 Jailbreak İndir [Mac]
  • Redsn0w Jailbreak Nasıl Uygulanır Anlatım >>

Redsn0w için her zaman en son sürümü kullandığına emin olun, mevcut sürümleri ve tüm güncel Redsn0w uygulamalarını buradaki >> bağlantıdan takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir