Redsn0w 0.9.9.b3 iOS 5 Beta GM Jailbreak

Geçtiğimiz gün yayınlanan ve iOS 5 beta serisinin son sürümü olan Golden Master olarak adlandırılan iOS 5 beta sürümünün yayınlanmasının ardından Dev Team iOS 5 Beta GM için Redsn0w 0.9.9b3 jailbreak sürümünü yayınladılar. Buna göre artık iOS 5 beta sürümleri ile halen mevcutta yer alan iOS 4.x.x jailbreak bir araya getirilerek tek bir uygulama olarak sunuldu. Otomatik olarak cihazınızın modeli ve iOS sürümünü tespit eden Redsn0w’un yeni haline geçtiğimiz haftalarda geçiş yapılmıştı. Apple Developer hesabı olup da iOS 5 beta serilerini yükleyebilen kullanıcılar Redsn0w 0.9.9b3 ile iOS 5 GM sürümünü jailbreak yapıp kullanabilirler. Bilindiği üzere yeni redsn0w’da otomatik olarak iOS sürümünü algılıyor ve ayrıca jailbreak yapılacak sürüme ait IPSW dosyasının indirilmesine gerek duyulmuyor. Bunun yerine lazım olan kod parçacıkları jailbreak’e dahil edilerek hem zamandan tasarruf ediliyor hem de daha pratik hale geliyor.

Redsn0w 0.9.9 b3 iOS 5 GM Jailbreak

Aşağıdaki bağlantılardan Redsn0w 0.9.9b3 jailbreak uygulamasını işletim sisteminize özel olarak indirebilirsiniz. Bu sürüm ile iOS 4.3.3, iOS 4.3.4, iOS 4.3.5 sürümlerinin yanı sıra iOS 5 beta sürümlerini de jailbreak yapabilirsiniz.

Redsn0w 0.9.9b3a Jailbreak İndir [Windows] – Redsn0w 0.9.9b3 Jailbreak İndir [Mac]

Ayrıca Redsn0w jailbreak uygulamasının en son sürümünü her zaman bu sayfadaki başlıktan takip edebilir ve nasıl jailbreak yapabileceğinizi resimli anlatımdan görebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir