Ryan Petrich Tweakları Güncellemeye Başladı

iOS güncellemelerinin ardından Ryan Petrich ne zaman ki tweaklarını güncellemeye başlar, o zaman gerçek anlamda jailbreak yaptığımızın farkına varırız. Ryan Petrich’in mevz-u bahis reposuna göz attığımızda, tweakları için iOS 8 güncellemelerinin yapılmaya başlandığını ve beta sürümlerinin yayınlanmaya başladığını kısa süre önce gördük.

Activator-iOS-8-beta

Bahsettiğimiz tweakların başını tabi ki birçok jailbreak kullanıcısının kullandığı Activator eklentisi çekiyor. İlk cümlemizde de Ryan Petrich’in güncelleme yapmasının önemini vurguladık çünkü birçok jailbreak tweakı fonksiyonel olarak Activator ile uyumlu olarak çalışmakta.  Activator tweakının yanında Petrich’in AppList ve FlipSwitch eklentilerinin de iOS 8 için güncellendiğini belirtmek isteriz.

iOS 8 yüklü cihazınıza Activator eklentisini yükleyebilmek için, jailbreak yapılmış bir iOS cihaza ihtiyacınız var elbette. Eğer jailbreak yapılmış bir cihazınız yoksa, jailbreak ve Cydia konularımızı okuyabilirsiniz.

Jailbreak yaptıktan ve cihazınıza Cydia’yı ekledikten sonra, Cydia’ya giderek Kaynaklar > Düzenle > Ekle yolunu izleyerek, Ryan Petrich’in repo adresini eklemeniz gerek. Petrich’in repo adresi:

http://rpetri.ch/repo

Bahsettiğimiz repo adresini ekledikten sonra, Activator, FlipSwitch ve AppList tweaklarının iOS 8 sürümlerini cihazınıza kurabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir