Samsung Yeni Akıllı Telefon ve Tabletlerle Geliyor

Teknoloji alanında bugünlerde ürünlerden çok Apple ile Samsung arasında yaşanan mahkemeleşme ve Samsung Galaxy Tab 10.1‘in AB ülkelerinde satışını yasaklatma kararı tartışılsa da Samsung boş durmuyor. Üstelik birbirinden değişik 9 yeni akıllı mobil cihaz, 2 yeni tablet ile zaten çok sıcak olan bu kulvarı iyiden iyiye ısıtacağa benziyor. ComputerWorlTurkiye sitesinde, Mobili isimli Litvanyalı bir perakende şirketinin iddiasına dayandırılan haberinde oldukça ses getirecek olan Samsung I9250 adını taşıyan cihaz 4.65 inç’lik Super AMOLED HD ekranı ile 1280×720 çözünürlük sunacak cihazdan bahsediliyor. Haberler 5 MP kamerası da bulunacak olan cihazda Android Ice Cream Sandwich yüklü olarak satışa sunulacağı yönünde.

Samsung Galaxy S

Haberin devamında ise diğer ürünler hakkında dikkat çeken bir diğer üründen bahsediliyor. Samsung I9220 olarak geleceği düşünülen. Gingerbread 2.3.3 yüklü cihazda 4.3 inç Super AMOLED ekran ve 1.4 GHz çift çekirdekli işlemci var. Bir diğer cihaz Samsung I9210’da ise 4.5 in.ç Super AMOLED ekran ile birlikte 4G desteği de dikkat çekiyor. Bunların dışında bir orta seviye, üç de giriş seviyesi akıllı telefon da Samsung’un yol söz konusu ürünleri arasında yer alıyor. Yine iki adet Bada 2.0 yüklü cihazın çıkarılacağını da söz konusu kaynak ileri sürüyor. Tabletler ise P6200 ve P6210. Honeycomb yüklü cihazlarda Super AMOLED ekran, 3 MP ön kamera, 2 MP arka kamera ve 3G desteği bulunuyor. 2 cihaz arasındaki tek fark ise Wi-Fi desteği.

Anlayacağınız Samsung‘un başı her ne kadar Apple ile patent yüzünden dertte olsa da Apple’ın gerçek anlamdaki “en büyük rakibi benim” dercesine yeniliklere imza atacağı görülüyor. Üstelik lansmanının yapılacağı düşünülen ürünler her kesimden insana hitap edecek özellikler ve buna paralel fiyatlar ile gelecek olması da Samsung’un satışlarına olumlu bir ivme kazandıracağını şimdiden söylemek güç olmasa gerek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir