Samsung Ativ Tab 3

Samsung her alanda varlık göstermeye çalışıyor. Çok çabası var, sanki bir acelesi var gibi. Bu daha önce de belirttiğimiz gibi ürün yelpazesini genişletse de kullanıcı deneyimi, memnuniyeti noktasında sıkıntılar doğuruyor. Çünkü bunu alacağıma biraz daha beklerim yeni modeli çıkar onu alıyım veya aldım yenisi çıktı benimki artık eski model şeklinde bir algı oluşuyor.

Konumuza dönecek olursak; Samsung’dan 8.1 mm ile dünyanın en ince Windows 8 tableti geldi. Londra’da düzenlenen Premiere 2013‘te sahneye çıkan Ativ Tab 3 beğeni toplamaya çalıştı. Cihazın en büyük artılarından olan S-Pen, Microsoft Office ile çok iyi bir performans sunacak.

Samsung Ativ Tab 3

Cihazın genel özelliklerine kısaca bakacak olursak; 10.1 inç ekranıyla 1366×768 çözünürlük sunuyor.İşlemci olarak intel atom Z2760 tercih edilmiş. Cihazın hafızası 64 GB olup daha fazlasına ihtiyaç duyanlar için de Micro SD yuva unutulmamış. Ayrıca micro HDMI giriş, 2 GB RAM, 720p HD video kayıt özelliği, 10 saat pil ömrü ile kullanıcılara merhaba demiş oldu. Tabletin ağırlığı ise 544 gram.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir