Samsung’dan Yeni Fotoğraf Makinası

iOSAndroid savaşı gittikçe kızışıyor. Koreli teknoloji devi Samsung, Android işletim sistemine sahip fotoğraf makinası Galaxy Camera ile piyasaya yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor.

galaxy camera

Samsung’un Galaxy Camera’sı sadece akıllı telefonlar gibi Android işletim sistemini çalıştırmıyor, aynı zamanda içerisinde favori telefonlarınız gibi veri planlaması içeriyor.

Koreli devin ürettiği Galaxy Camera, 3G veya kablosuz ağ bağlantısı ile direk olarak internete bağlanmanıza olanak sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar çektikleri fotoğrafları Facebook ve Twitter gibi diledikleri siteye başka bir aracı cihaz kullanmaya ihtiyaç duymadan aktarabiliyorlar.

Samsung Mobil İletişim Başkanı JK Shin tarafından yapılan açıklamada, Kore devinin fotoğraf makinası üretiminde hızlı bir şekilde kendisini geliştirdiği, Galaxy Camera ile Samsung’un bu aşamada büyük bir aşama sağladığı katedildiği belirtildi.

Üretimleri olan diğer mobil telefonlar gibi Galaxy Camera’da Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi yüklü olarak geliyor. Fotoğraf çekiminin yanında Android uygulamalarını çalıştırabiliyor olmanız en büyük artısı. Bu da daha iyi Instagram fotoğrafları görmemiz anlamına gelecek.

galaxy camera

2017 yılında 46 milyar dolarlık bir işlem hacmine sahip olması beklenen dijital fotoğraf makinası pazarında, Sony, Nikon, Canon, Panasonic gibi büyük devlerle yapacağı mücadelede Galaxy Camera ile girerek büyük avantaj sağlayacağı düşünülüyor.

Fotoğraf makinasında internet bağlantısı bir ilk olmasa da, Samsung’un satış ve pazarlama ağının büyüklüğü düşünülünce, Samsung’un yerinde bir hamle yaptığı bir gerçek.

Sizce Apple iOS işletim sistemi yüklü bir fotoğraf makinası çıkarsa nasıl bir etkisi olur? Bunu zaman gösterecek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir