Samsung Galaxy Note 3 tanıtıldı

Dün Berlin‘de düzenlenen IFA fuarı çok hareketli anlara sahne oldu. Birçok teknoloji devi firma yeni ürünlerini bu etkinlikle tüm dünyaya duyurdu. Bu fuarı bekleyen devlerden birisi de Samsung oldu. IFA 2013 fuarına damgasını vuran kuşkusuz samsung oldu.

Samsung, yeni ürünleri Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear ile beğenileri toplamayı başardı. Phablet kategorisinin büyük bir çoğunluğunu elinde bulunduran Samsung, yeni ürünü Note 3 ile bu başarısını devam ettirmek istiyor. Akıllı saat kategorisine de Galaxy Gear ile giriş yapıldı. Birçok teknoloji meraklısı orada gelişmeleri an be an izliyordu. Tabiki online yayın ile izleyenleri de unutmamak gerek. Yani anlayacağınız 2013-2014 yılı teknolojisi açısından takip edilmesi geren bir fuardı.

samsung galaxy note 3

Ayrıca daha önceki yazılarımızda da bahsettik ki; Eylül ayı teknoloji açısından çok önemli. Birçok firma tanıtımlarını bu ay yapacak. IFA fuarıyla bu etkinlikler başladı. Aradan çok geçmeden 10 Eylül‘de Apple‘ın tanıtım etkinliği var. Apple, 11 Eylül‘de pazarın önemli ülkelerinden Çin’de yeni bir etkinlik daha düzenleyecek. Ürünlerini Çinli teknoloji takipçilerinin beğenisine sunacak.

IFA fuarı hakkında genel bir bilgi vermişken Note 3’e kaldığımız yerden devam edelim. Etkinlikten hemen sonra Galaxy Note 3’ün ilk resmi tanıtım videosu da YouTube‘da yerini aldı. Bunu da sayfamızdan izleyebilirsiniz. Ancak öncesinde yeni cihazın özelliklerine bir göz atalım.

Samsung Galaxy Note 3 teknik özellikleri

Gorilla Glass 5.7 inç Super AMOLED Full HD ekran
3200 mAh batarya (S4’e oranlar %25 daha uzun pil ömrü)
Deri kaplama arka kapak
13MP kamera
4K video, Full HD 1080p video kaydı
8.3 mm kalınlık, 168 gram ağırlık
8 çekirdekli ve Snapdragon 800 2.2 GHz işlemci (Türkiye’de Exynos 5 Octa işlemci ile satışa sunulacak)
3GB RAM, 16GB depolama hafızası (32-64GB microSD kart desteği)

Samsung Galaxy Note 3 resmi tanıtım videosu

Ekim ayından sonra tüm dünyada satışa sunulması planlanıyor. Daha öncesinde Eylül ayında da bazı ülkelerde satışa sunulmaya başlanacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir