Samsung Galaxy S6 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Samsung bir çok telefonu gibi S6 modelinide çıkarmak için kolları sıvadı. Çok bir zaman kalmadı aslında, merakla beklenilen Samsung S6 bir çok Samsung ve android kullanıcılarını ilgisini çekmektedir. Kore medyasında yapılan açıklamaya göre 2 Mart‘ta Barselona’da yer alan MWC‘de açıklanacağı bildirildi. Samsung S6 için bir kaç versiyon hazırlamış durumda. Fakat karar verilemeyen bir nokta var ki o da hangisinin resmi versiyon olacağıdır. Şuan da söylentilere göre bir çok konsept yer alacak. Bunlardan bazıları tamamen metal gövdeye sahip olmasıdır. İnternet medyasında çıkarılan ve bu kulaktan dolma bilgilerin henüz bir geçerliliği yoktur. Samsung kullanıcıları bu şartlarda bir S6 beklerken ummadıkları bir S6 çıkması onları da hayal kırıklığına uğratacaktır. Fakat S6 yeni bir versiyon olduğu için bir önceki versiyonlarına oranla tabiki daha donanımlı ve daha göz alıcı bir tasarıma sahip olacak.

25615145

Bir diğer söylentilerden biride Samsung Galaxy S6’nın tamamen su geçirmezlik özelliğine sahip olmasıdır. Yapılan kesin açıklamaya göre böyle bir özelliğin olmayacağı belirtildi. Kullanıcıların S6 dan böyle bir beklentileri varsa şimdiden o beklentilerini bir kenara bırakmaları daha iyi olacaktır.İlginç olan bir taraf ise, Samsung S5 su geçirmezlik özelliği ile piyasaya duyurulmuştu. Galaxy S6 daha üstün bir model olmasına rağmen bu özelliğin neden onda kullanılmadığı da merak konusu oldu. Bir çok Samsung kullanıcısı tarafından tepki göreceği kesin diyebiliriz.

Samsung yeni amiral gemisi aslında Galaxy S6 hakkında tam olarak net bilgileri paylaşmak istemedi. Gerçek işlemci özelliği, gerçek kavis özelliği ve gövde gibi bir çok konuda sadece Samsung modellerinde değil, diğer telefonların modellerinden de daha üstün olacağı konusu şuan için kesin denilemiyor. Sadece üreticilerinin söyledikleri tek bir şey var, Samsung Galaxy S6 çıktığı andan itibaren büyük bir ilgi odağı olacak ve bir çok kişinin tercih sebebi olacaktır. Özellikleri bakımından bir kaç özelliği eksik olsa bile hala daha tutulacağı gözüyle bakılması Galaxy S6’yı şimdiden oldukça çekici yapmaktadır.

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir