SaveGram İle Instagram Fotoğraflarını Telefonunuza Kaydedin

Instagram uygulamasında gezinirken çok beğendiğiniz ve cihazınıza kaydetmek istediğiniz fotoğraflar oldu mu? Eğer Instagram fotoğraflarını telefonunuza kaydetmek istiyorsanız, Cydia’da bulunan SaveGram jailbreak tweakını denemek isteyebilirsiniz. SaveGram tweakı ile sadece takip ettiğiniz kişilerin fotoğraflarını değil, aynı zamanda videolarını da telefonunuza kaydetmeniz mümkün.

SaveGram tweakını Cydia’da inditdikten sonra, direk görevini yapmaya başlayacaktır, herhangi bir ayar yapmanıza gerek bulunmuyor. Bundan dolayı Ayarlar menüsünde veya ana ekranda herhangi bir menü veya ikon bulunmuyor.

SaveGram tweakı tamamen Instagram uygulaması içerisinde yerleşik olarak tamamen doğal bir özellikmiş gibi çalışıyor. Bir video veya fotoğrafı görüntülerken kaydetmek istediğinizde, sağ altta bulunan üç noktalı butona dokunarak fotoğraf sayfasının açılmasını sağlayabilir ve Kaydet (Save) seçeneğini kullanarak direk olarak cihazınızın fotoğraflar uygulamasına kaydedebilirsiniz.

SaveGram tweakı Cydia’nın BigBoss reposunda ücretsiz olarak bulunuyor ve jailbreak yapılmış cihazınızda Cydia’dan kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Siz bu tweak hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanmayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı aşağıdan bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir