Seth Rogen, Steve Jobs filminde Wozniak’ı canlandıracak

Steve Jobs için ilk beyaz perde sineması 2013 yılında hazırlanmıştı. Son günlerde tekrardan hazırlanan bir Steve Jobs yapımı daha var. Muhtemelen bir Apple kullanıcısı veya sinema takipçisi olarak siz de hazırlanacak olan yeni film hakkında  internet dünyasında bir şeyler görmüşsünüzdür.

seth-rogen

Henüz oyuncu kastının yeni yeni hazırlandığı filme dair bugün yeni bir resmi bilgi daha geldi. Apple’ın bugün ki konumda olmasında en azından Steve Jobs kadar önemli olan bir diğer isim de hiç şüphesiz Apple’ın Co-Founder‘ı olan ve hala hayatta olan Steve Wozniak‘dır. Steve Wozniak rolünü canlandıracak kişinin kim olduğu da film için oldukça önemli bir konuydu. Bugün yapılan resmi açıklama ile birlikte Steve Wozniak’ın rolünü Seth Rogen‘ın oynayacağı da açıklandı.

2013 Yılında Ashton Kutcher‘ın baş rolünde yer aldığı Steve Jobs filminde ise Steve Wozniak’ı canlandıran aktör  Josh Gad olmuştu.  Bu seferki filmde ise Steve Wozniak’ın rolünü Seth Rogen devralacak. Film hakkında kayda değer detayları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir