Beklenen Sn0wbreeze 2.9.9 Güncellemesi Yayınlandı

İşletim sistemlerin en popülerlerinden olan Windows işletim sistemine uygun kişiselleştirilmiş IPSW Jailbreak program yazılımcısı iH8Sn0w tarafından Sn0wbreeze ‘in son güncellemesi yayınlandı. I-Tunes ve X-codes gibi açıkları olan Sn0wbreez 2.9.8 sürümdeki bu açıklıklar Sn0wbreeze 2.9.9 güncellemesiyle giderildi. Bunun yanı sıra Iphone 4 GSM yapılandırma hatası Apple TV 2’de yaşanan hata giderildi ve en son güncelleme olan Sn0wbreeze  2.9.9 evasi0n jailbreak’in son sürümü ile yayınlandı.

sn0wbreeze

Bunların yanında cihazlarını evasi0n İOS 6-6.1 untethered jailbreak aracılığıyla jailbreak yapamayanların yanı sıra elindeki apple ürünlerini modem firmwarelerini (diğer adıyla baseband) stabil tutmak (korumak) için de çok faydalı olacak bir araç. Kısacası Sn0wbreeze A4 işlemciye sahip olan (Iphone 4 gibi) olan Apple ürünlerinin baseband sürümlerini korumak için kullanılmaktadır.

Sn0wbreeze 2.9.9’in bize sunduklarını kısaca anlatmak gerekirse (Sn0wbreeze 2.9.8’den farkları)

1) Iphone 3GS kullananlar için İOS 6.1 yardımı.

2) Eğer 5.2-6.0.x-6.1 sürümlerinden herhangi birisini kullanıyorsanız Sn0wbreeze 2.9.9 ile jailbreak yapabilirsiniz.

3) Bazı kullanıcıların sıklıkla karşılaştığı iFaith mod hatası düzeltildi.

4) Yine bir çok kullanıcının sıklıkla karşılaştığı sorun Hacktivation sorunu giderildi.

5) İşletim sistemi olarak A5 veya A6 işletimine sahip ürün kullananlar bu ürünlere sim aktivasyonu işlemi gerçekleyemez yani jailbreak ya da hacktivation yapamaz. Aktivasyon işlemini yapmanız için ürününüze orijinal sim kartını takmanız gerekmektedir.

6) İşletim sistemi olarak Windows 8 kullananlarda ortaya çıkan bir takım sorunlar da giderildi.

Özetlemek gerekirse A5 ve A6 işlemciye sahip ürünleri olan kullanıcılar evasi0n jailbreak aracılığıyla cihazlarını jailbreak yapabilir. Eğer işletim sistemi olarak A4 kullanıyor iseniz Sn0wbreeze 2.9.9 yardımıyla cihazlarınızı sorunsuz bir şekilde jailbreak yapabilrisiniz. Siz de Sn0wbreeze 2.9.9’i indirip kendi cihazınıda kullanmak istiyorsanız aşağıdaki indirme butonuna basarak kendi cihazınıza kurabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

Sn0wbreeze 2.9.9 sürümünü indirmek için:

https://github.com/iH8sn0w/sn0wbreezedl/archive/master.zip

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir