Sony Xperia Z3 Plus, Özellikleri ve Fiyatı

Xperia Z3 Plus kod adı ile, geçtiğimiz aylarda bir lansmanda tanıtılan Sony’nin yeni cihazı yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor. Z3 modeline nazaran, daha hafif, daha ince, daha hızlı mottosu ile yola çıkan Z3 Plus’un kalınlığı yalnızca 6,9 mm.

Her zaman olduğu gibi; ancak daha da güçlenmiş bir “suya karşı dayanım” sözü veren Sony, bu cihazını da şiddetli yağmurlara, kuma ve toza ve hatta lavaboya düşmesine karşı korumayı vaadediyor. Kamerası, her zaman olduğu gibi harikalar yaratmayı vaat ederken; gece, karanlık, loş, ışıksız ve türevleri, yani fotoğraf çekmeye elverişsiz her ortamda; keskin ve net fotoğraf garantisi sağlıyor. 20.7 megapiksel kamerası ve eşsiz cep telefonu sensörü EXMOR RS ile geliyor. Karanlık ve ışıksız ortamlarda fotoğraf çekmesinin arkasında ise bir cep telefonu için inanılmaz olan ISO değeri var. ISO değeri, tam olarak 12800 ve bu her durumda çok fazla ışık anlamına geliyor. Cihaz, Sony kullananların bileceği ve arka kamera özelliklerinden olan SteadyShot, Süper Otomatik Modu, Akıllı Etkin Modu gibi modları ön kamerada da sağlaması ile daha güzel, keskin ve titremeyen ön kamera fotoğrafları çekmenize imkân veriyor. Xperia Z3 Plus’un bataryasından söz etmemiz gerekirse önceki modellere nazaran optimizasyonunun daha sağlam olduğunu iddia eden Sony, cihazı iki günlük garanti kullanım imkânı sunuyor. Bu, 91 saate kadar müzik dinleme ve 9.5 saate kadar HD Video çekme özelliği ile eşdeğer bir batarya değeri.

sony xperia z3 plus

Entegre LTE ve 64 bit Sekiz çekirdek CPU’ya sahip olan cihaz, Qualcomm Snapdragon 810 ile donatılmış ve en iyi performans beklentisini perçinlemekte. Aynı zamanda bağlantı hızı ile ilgili yeni çalışmalara giden Sony, akıllı bağlantı teknolojileri ile, önceki ürünlerine nazaran %50 daha hızlı Wi-Fi hızına ulaştığını iddia ediyor. Full HD 5,2 inç ekranında bulundurduğu TRILUMINOS Live Colour Led ile benzersiz bir görüntü kalitesi sunan Sony, fiyatı kesin olmamak ile birlikte 699$’dan başlaması beklenen Z3 Plus kod adlı cihazından çok fazla söz ettirecek gibi görünüyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir