Spigen, şimdiden iPhone 6 (4.7 inç) için ince kılıfları raflara koydu

iPhone 6‘nın çıkışı için gün saydığımız ve birçok sızıntı bilgi yayınladığımız şu günlerde, kılıf ve aksesuar üreticileri de ellerini çabuk tutmuş gibi görünüyor. Dünyanın en önde gelen cep telefonu koruma ve kılıf aksesuarları üreticilerinden Spigen, iPhone 6’ya ince kılıflarını satışa çıkarmaya başladı bile.

Birkaç farklı renk ve şekilde iPhone 6 kılıfları üretmeye başlayan Spigen, ilk etapta 4,7 inçlik modelleri ele almış. Zaten sızıntılardan da ilk önce 4.7 inçlik modelin satışa çıkarılacağı, daha büyük ekran üretimi yapılacaksa daha sonra raflarda yerini alacaktı.

Spigen iPhone 6 kılıflar

Arka ince kapak modellerine baktığımızda kamera delikleri, logo boşlukları bulunan modeller tercih edilmiş. Tabiki yine Spigen farkını tasarımlarda görebilmemiz mümkün. Sanıyorum ilk modeller olduğu için, iPhone 6 satışa sunulduktan sonra radikal modeller de raflardaki yerini alacaktır. Bildiğiniz gibi Spigen çok farklı renk ve tasarımlarla oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunabiliyor. 9 Eylül‘de tanıtılması muhtemel iPhone 6 için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın…

Sağlamlıklarıyla ön plana çıkan Spigen koruyucu kılıflarını Spigen.com.tr‘den satın alabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir