Steve Job’sız bir yıl geride kaldı

Apple’ın kuşkusuz efsane ismiydi Steve Jobs. Tarihler 5 Ekim 2011’i gösteriyordu ve Tim Cook direksiyona geçti ve apple’ın yeni amirali oldu. Steve Jobs’ı ölümünün ilk yılı geride kaldı ve apple.com’a girenler farketmiştir apple’ın efsane patronuna yayınladığı metni. İleri görüşlülüğü ile birçok kişi için idol olmayı başarmış gerçekten dahi bir isim. Bundan sonraki yıllar onun bıraktığı bayrak ne kadar iyi taşınabilecek hep birlikte göreceğiz.

Steve Job'sı geçen ilk yılın ardından

Steve Jobs, öyle bir adam düşünün ki apple’ı kuruyor ve aradan geçen zaman sonrasında kendi şirketinden kovuluyor. Sonrasında birkaç ay bocalama dönemi yaşıyor belki hayata küsecek oluyor fakat o direnmeyi seçiyor. Sonrasında yeni atılımlarla adından tekrar söz ettiriyor. Sonrasında apple’a CEO olarak geri dönüyor. Gerçekten inanılmaz bir insan.

Apple şimdilerde dünyanın en değerli şirketlerinin en tepelerinde yer alıyorsa hiç kuşkusuz onun başarısıdır diyebiliriz.Çok büyük bir vizyon sahibiydi. Attığı adımlar hep radikaldi. Ama o hep bizim göremediğimizi gördü ve bize sundu.

Steve Jobs ‘sız geçen bir yılın ardından bir de video yayınladı. İşte o video;

Merak edenler için apple.com Steve Jobs karşılama metni;

Tim Cook Apple Steve Jobs ölümünün ilk yılı mesajı

Biz de elmadoktoru.com ailesi olarak onu saygı ve minnetle anıyoruz…

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir