Tablet ve Cep Telefonu Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Merhaba Artık hayatımızın bir parçası olan cep telefonları ve tabletleri nasıl temizlememiz gerekiyor bunun hakkında size kısa bir bilgi vermek istiyorum.

Elimizden düşmeyen sürekli zaman harcadığımız bu teknolojik ürünleri Cihazımıza zarar vermeden en yararlı bir şekilde nasıl temizleriz ve nelere dikkat etmemiz gerek önemli olan kurallar nelerdir bu noktada şimdi tüm bu soruların hepsinin cevabını yazacağım

Kesinlikle ilk öğrenmemiz gerek kimyasal içeren hiçbir madde kullanmamız gerek özellikle ekranda bu ürünler silmemeniz gerekiyor. Bu Yönde en avantajlı olan içme suyu yada saf su kullanmak olacaktır. Batarya kısmını ise sıvıdan uzak tutup kısa devre yapmasını engellememiz gerek su kaçırmış isek bunda mutlaka telefonunuz tamamen kurumadan açmamalıyız.

Elimize gelen her kumaşı telefon ve tabletimizi silmek temizlemek için kullanmamamız gerekir. Sıradan kumaşlar cihazlarımızı çizebilir, bu nedenle Mikro fiber bezler kullanmamız gerekmektedir. Temizlemede zor noktalara parmak ve bez girmeyen noktalara iğne ile temizlenmesini tavsiye ediyoruz. Çantanızda cımbız bulunuyor ise oda işlev görebilir.

Kalın bir iğne yorgan iğnesi de olabilir üzerine mikro fiber bez ile ucunu sarın ve gizli giremediğiniz tozlanmış olan yerlere bununla rahatlıkla temizlenebilir. Telefonunuzu tabletinizi dezenfekte etmek için abartı ile olmadan kolonyalı mendilde kullanabilirsiniz. Tablet ve akıllı telefonlarınızı temizlerken bunlara muhakkak dikkat etmemiz gerekiyor

Umarım vermiş olduğum bu bilgiler yararlı olmuştur kısa sürede yeni konular ile tekrar görüşmek dileği ile Hoşçakalın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir