TaiG iOS 8.1.1 Jailbreak’i güvenli!

Artık her yeni sürüm ile birlikte yeni bir Jailbreak sürümü görüyor ve hatta kısa süre içerisinde birçok yeni hacker ekibini tanıma şansına sahip oluyoruz. Jailbreak dünyasında birçok kullanıcı tarafından tanınan ve saygı duyulan hacker’lardan biri olan MuscleNerd isimli kullanıcı Twitter hesabından yapmış olduğu açıklama ile TaiG iOS 8.1.1 Jailbreak aracının güvenli olduğunu savundu.

Yani, eğer Jailbreak işlemini yapıp yapmama konusunda hala kafanızda bazı sorular varsa o halde tanıdığınız ve bilinen bir kişinin daha onayını görmek belki karar vermenize yardımcı olabilir. Jailbreak aracı 2 gün kadar önce Çinli hacker ekini tarafından Windows platform için yayınlandı ve ardından bir güncellenen sürüm daha getirildi. Fakat hala Mac OS X kullanıcıları için kullanılabilir bir araç yayınlanmadı. Jailbreak’i Mac üzerinden yapmak isteyen kullanıcıların kısa bir süre daha beklemesi gerekecek.

Mac için Jailbreak aracı yayınlandığında da sitemizi takip ederek, ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz. Ayrıca Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızdan cihazınıza JB işlemi uygulamak istiyorsanız iOS 8.1.1 Jailbreak Nasıl Yapılır? konumuza göz atabilirsiniz

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir