Tek Elden Bulut Hizmetleri Yönetimi

Bulut hizmetleri belgelerimize heryerden erişim imkanı sağlıyor. DropBox, Box, Evernote gibi birçok bulut hizmeti veren firma var. Buralarda farklı hesaplarınız mevcut ise hepsini tek elden yönetme şansına sahipsiniz. Bunu gerçekleştirme şansı veren uygulama : ZeroDesktop.

Uygulama sayesinde tüm bulut hesaplarınızı bir noktadan kontrol edilebileceksiniz.Uygulama tam anlamı ile bulut hizmetleri yönetim sistemi. iOS için iPhone ve iPad, Android için de tablet ve akıllı telefon versiyonları olmak üzere farklı sürümleri bulunmakta.

ZeroDesktop

ZeroDesktop’un bulut hizmetleri yönetim platformu, sahip olduğunuz tüm bulut içeriği mobil uygulamalar ve Web üzerinden erişilebilen tek bir sanal çatı altında topluyor ve farklı pencerelerde çalışmak yerine tek elden hesaplara aynı pencere alışkanlıkları ile erişim sağlıyor.

Desteklediği bulut hizmetleri arasında Box, Dropbox, Evernote, Facebook, Flickr, Google Drive, Instagram, Photobucket, Picasa, Recood, SkyDrive, SugarSync ve 4shared var. Tek noktadan bulut hizmetlerinde bulunan verileri arayabilecek, güvenli bir link üzerinden paylaşım yapabilecek, tür ve tarihe göre sıralayabileceksiniz.  ZeroDesktop’un ZeroPC Cloud Navigator uygulamasının ücretsiz sürümünü Apple AppStore ve Google Play Store’da bulabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir