Telefon Görüşmesi iPad’de: PhoneitPad

Tabletler karşımıza ilk olarak iPad’ler ile geldi. Üretcisi olan Apple hala pazarın lideri konumunda. Günümüzde kullanımı her geçen gün artmakta olan tabletlerin arama ve mesajlaşma özelliği bulunmaması bir çok kullanıcı tarafından eleştirlmekte idi. Ama bu amaçla kullanabileceğiniz uygulama mevcut : PhoneitPad.

iPad gorusme

Akıllı telefonlar için; Skype, Viper, Whatsapp, Tango gibi bir çok yazılım anlık mesajlaşma, görüşme, hatta görüntülü mesajlaşma amacıyla kullanılırken tabletler için bu tür bir yazılım eksiklik olarak görülmekteydi. Artık PhoneitPad ile iPad’inizden telefon aramaları yapabilecek mesaj çekebileceksiniz.

Ama maalesef uygulama ücretli. Kullanmak için ilk olarak ipad’inizin System => General => About kısmından ICCID numaranızı öğrenmek. Sonrada üreticinin sayfasından 19.9 dolar karşılığında uygulamayı ICCID numaranızı kullanarak satın almalısınız. Son olarakta cydia ya app.iphoneislam.com reosunu ekleyerek buradan ipad e yüklemek. Bu kadar zahmetten sonra iPad üzerinden istediğiniz kişilerle mesajlaşıp konuşma yapma şansını elde ediyorsunuz.

Üreticinin program indirme sayfası için tıklayınız.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir