Angry Birds üreticisinden Yeni Oyun : The Croods

Herhalde Angry Birds isimli oyunu duymayan iPhone sahibi olup oynamayan yoktur. Bu oyunun üreticisi sanırım yine fenomen haline gelebilecek yeni bir oyuna imza atmaya hazırlanıyor. Üretici firma Rovio ile DreamWorks ortak bir çalışmayla yeni oyun “The Croods” 14 Mart‘ta iOS ve Android platformları için indirilmeye sunacak.

Rovio aslında DreamWorks’un hazırladığı, 20th Century Fox’un dağıtımını üstlendiği ve 22 Mart’ta üç boyutlu (3D) şekilde beyaz perdede karşımıza çıkacak animasyon filmi akıllı telefon ve tabletlere oyun olarak karşımıza çıkarıyor. Oyunda taş devrinde geçen maceraları günümüze taşımaya hazırlanılıyor. Sinema filminin yanında oyunu ile de hayli iddialı gibi görünmekte.

The Croods oyun

Angry Birds ile oyun piyasına giren Rovio ile film endüstrisinin gözde şirketlerinden olan DreamWorks’un ortaklaşa hazırladıkları çizgi film ve oyunu için bir tanıtım filmi yayınlandı. Oyun severler sanırım tanıtım filmini izledikten sonra daha da meraklanacaklardır. Az bir süre kaldı bu heyecanlı bekleyişin tamamlanmasına sanırım.

Aşağıda tanıtım filminin kısa videosunu izleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir