TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nasıl Çözülür?

Günümüzde en çok indirilip kullanılan uygulamalar arasında yer alan Tiktok 15 saniyelik videolar sayesinde birden fazla insanı izleme imkanı sunmaktadır.

Eğitici ve eğlenceli Tiktok videoları sayesinde insanların en çok tercih ettiği uygulamalar arasında yer alan ve milyarlarca kullanıcıya hitap eden Tiktok son zamanlarda kullanıcılarına bazı kısıtlamalar getirdi. Tabii bunlardan en önemlisi video süresinin kısıtlı olması, aynı zamanda takip etme sayısının sınırlı olmasıdır.

Özellikle hızlı bir şekilde takip yapan kişiler için Tiktok Çok Hızlı Takip Ediyorsun uyarısı vermektedir.

tiktok ses

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nedir?

Tiktok uygulaması içerisinde yer alan ve sıkça karşılaşma ihtimaliniz olan bu hata sayesinde TikTok yöneticilerinin siz kullanıcılar için belli bir zaman içerisinde koyduğu takip kotasını aşmanız halinde gördüğünüz uyarılardan birisidir.

Burada aslında başka bir deyişle daha çok geçici bir süre içinde diğer kullanıcıları takip etmeniz engellenmektedir. Burada yer alan hatanın oluşmasının önündeki temel neden aslında uygulama geliştiricilerin Tiktok bot hesapların önüne geçmeyi engellemek istemesidir. Bu sayede kısa bir süre içinde birçok kullanıcıyı takip etmeniz sayesinde uygulamadaki algoritma sayesinde bot hesap olduğunuz sonucuna engel olunmak istenmesidir.

TikTok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Nasıl Düzeltir?

TikTok takip hatası almamak ve mevcut hatanızı düzeltmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

1. Hızlı Hesap Takip Etmeyin:

Tiktok uygulama yöneticileri tarafından sunulan bu hatayı almamak için 1 saatte uygulama içerisinde 30’dan fazla kullanıcıyı takip etmeniz gerekmektedir. Eğer burada saat başına 30’dan az kullanıcı takip ederseniz böyle bir hata almanız söz konusu dahi olmayacaktır.

2. TikTok Verilerini Sili:

Bu yöntem aslında birçok hatanın da giderilmesi için sıklıkla faydalanılması gereken bir yöntemdir. Burada yer alan Tiktok uygulama verilerini silme işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntem sayesinde hatadan kurtulma olasılığınıza ek olarak iyi bir TikTok deneyimi de yaşayabilirsiniz.

Bunun sayesinde yapmanız gereken adımlar şunlardır. Öncelikle menü üzerinden Ayarlar kısmına gidiniz burada Uygulamalar ve Bildirim kısmını seçiniz. Uygulama listesini görebilmek için Tüm uygulamaları gör seçeneğini seçiniz. TikTok uygulamasına gittikten sonra Zorla durdur seçeneğine basınız. Daha sonra Depolama alanına geri dönerek, Verileri temizle seçeneğine bastıktan sonra Tiktok verileri temizleme işlemini tamamlayınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir