TikTok Hesabı Kalıcı Nasıl Silinir?

Bazı ülkelerde Tiktok uygulamasının engellemesi akıllara Tiktok zararlı mı? Sorularını getirdi. Özellikle bu uygulamda yayınlanan bazı videoların küçük yaştaki kullanıcıların akıl sağlığına zarar verdiği gözlemlendi.

Bu nedenle çoğu kullanıcı eskiden var olan Tiktok hesaplarını silmeye ve uygulamayı kaldırmaya başladı. Bu yazımızda siz değerli değerli takipçilerimize Tiktok hakkında bilinenleri aktaracağız.

Tiktok Nedir?

TikTok, Çin’e ait bir sosyal video paylaşım uygulamasıdır. Kullanıcılara sunulan belli özellikler filtreler, müzik, animasyon, özel efektler sayesinde fazlasıyla canlandırılmış Tiktok 15 saniyelik videolar çekebilirler. Aynı zamanda bu videoları düzenleyebilir ve paylaşabilirler.

Diğer sosyal medya uygulamalarında var olduğu gibi kullanıcılar bu videoları izleyerek gördükleri her şeyi takip edebilir, beğenebilir ve yorum yapabilir.

Dünyanın popüler uygulamalarından birisi olan TikTok, iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanılabilmektedir. Bu sayede kolay erişim imkanına sahipti.

tiktok

Tiktok Nasıl Kullanılır?

Tiktok’u kullanmak için çok bir şey bilmeye gerek yok, uygulamaya baktığımız zaman var olan çoğu özelliğin kolay bir şekilde sunulduğunu söyleyebiliriz. Tiktok kullanmak için öncelikle Adroid Play Store IOS’da ise App Store uygulamasına giriş yaparak Tiktok uygulamasını aratın ardından bu uygulamayı yükledikten sonra uygulamaya giriş yapın.

Kaydol kısmından yeni bir hesap oluşturun ardından hesabınız video yayınlayabilirsiniz. 15 saniyelik çekebileceğiniz videolarınızı efektler, görseller ile destekleyebilirsiniz.

Tiktok’da Ünlü Olunur mu?

Tiktok ilk çıktığı günden bu yana özellikle kullanıcı sayısı Youtube dahi erişti. Bu nedenle ünlü olmak daha kolay hale geldi. Bu nedenle Tiktok ünlü olmak çok kolay bir hale geldi. İnsanlar yayınladığı videolar sayesinde daha basit bir halde ünlü olma yoluna erişebildi.

Özellikle ünlü sanatçı, ınfluencer, Youtuber gibi isimlerinde Tiktok uygulamasına dahil olması bu uygulamada ünlü olma yollarını daha kolay bir hale getirebildi. Özellikle bu kişiler canlı yayın açarak orada gönderilen emojiler sayesinde para da kazanabilir.

Tiktok Hesap Kapatma

Tiktok’da hesap kapatmak için aşağıdaki yolları izlemeniz gerekmektedir;

  • TikTok uygulamasını açın ve uygulamanın sağ alt köşesindeki “Ben” profil sekmesine dokunun.
  • Ekranın sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye dokunun.
  • “Hesabımı yönet” i seçin ve ardından ekranın altındaki “Hesabı sil” e dokunun.
  • Kararınızı onaylamak için ekrandaki talimatları izleyin ve tekrar “Hesabı sil” seçeneğini seçiniz.

Böylece hızlı bir şekilde Tiktok hesabınızı hızlı bir şekilde silebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir