TikTok Videosuna Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

Son zamanların en popüler uygulamalarından birisi olan Tiktok birden fazla kullanıcıya hitap etmektedir. Bu nedenle bu yazımızda TikTok Videosuna Müzik Ekleme Nasıl Yapılır? Ele aldık.

Tiktok’un son zamanlardaki yükselişi birden fazla özelliğinde aktif olmasını sağlamıştır. Bu nedenle Tiktok’da müzik ekleme özelliği sayesinde birden fazla müziği videolarınıza ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda TikTok şarkılarının ise ses kliplerinin de daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacaktır.

Burada tek yapmanız gereken tek şey sizin için video yüklemek burada yer alan kütüphanede bir şarkı seçtikten sonra kayıt yapabilirsiniz.

tiktok müzik

Tiktok Müzikleri Nasıl Düzenlenir?

TikTok’ta Youtube’da Trend Olan Sesleri kullanmak istediğinizde içeriğinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olmaktadır. Kendi düzenlediğiniz bir şarkıdan trend şarkılara kadar, istediğiniz her türlü müziği Sesler Kitaplığında kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Yapmanız gereken öncelikle TikTok’u açıp FYP’yi kaydırmaya başlayın burada ister orijinal ses ister ise TikTok Ses Kitaplığı’ndan bir şarkı olsun her videoya başladığınızda bir şarkının videonuza eşlik ettiğini fark edeceksiniz.

Buraya yüklediğiniz Videonuz için TikTok’da ses seçmenin birkaç yolu bulunmaktadır. Bunlardan ilki TikTok Ses Kitaplığı’na göz atabilir, ikincisi diğer kullanıcılar tarafından kullanılan şarkıları kaydedebilir ve videonuza yükleyebilirsiniz. Ya da kendinizinkini oluşturabilirsiniz.

Tiktok Ses Kitaplığı Nedir?

TikTok Sesler kütüphanesi olarak bilinen ve tüm müziklerin yer aldığı bu alan aslında videonuz için gereken her türlü müziğin gerçekleştiği alandır. TikTok tarafından sağlanan tüm müzik kitaplığını bulabileceğiniz ve göz atabileceğiniz yerdir.

Bu kitaplık sayesinde sürekli değişen ve yenilen müzikler bulabilirsiniz. Burada türe, popülerliğe, trendlere ve çok daha fazlasına göre müzikler düzenlenmiştir. Yapmanız gereken ana ekranda yer alan “+” butonuna tıklayıp üst kısımda yer alan “Sesler” e dokunarak Ses Kitaplığına erişmektedir.

Aynı zamanda TikTok’un Keşif Sayfasında da istediğiniz sesler için de arama yapabilirsiniz. Burada şarkıyı arama çubuğuna yazarak  en üstte “Sesler” i bulabilirsiniz. Tiktok trend olan şarkılar her zaman değişmektedir. Çünkü burada şarkıların ve seslerin trend olması TikTok uygulamasına göre değişmektedir. Bu nedenle Tiktok Trend Şarkıları iyi takip etmek gerekir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir