Tinyumbrella iOS 6.1 Desteğiyle Güncellendi

Jailbreak haberlerinin yayılmasıyla birlikte geliştiriciler de boş durmadıklarını gösteriyorlar. Keza, notcom SHSH kaydetmeye yarayan programı olan Tinyumbrella’yı güncelledi. Tinyumbrella şu an iOS 6.1 desteğine sahip. Tabi iOS 6.0.2 sürümünü de destekliyor.

tinyumbrella

Geliştirici bunun yanında daha farklı yenilemeler ve güncellemeler yaptığını da açıkladı. Örneğin Tinyumbrella otomatik güncelleme yapabilecek va daha temiz kodlama apısına sahip.

Tinyumbrella blogundan yapılan açıklama şu şekilde:

6.0.2 ve 6.1 güncellemesi eklendi. Gecikme için özür dilerim. Şu an otomatik güncelleme ve daha temiz kodlama sistemi üzerinde çalışıyorum. İşlemleri tamamladıktan sonra daha detaylı bilgi vereceğim.  Açık kodlu bir sistem üzerinde çalışıyorum, github veya bitbucket de olabilir.

iOS 6.1’e güncelleme yaptığınızda, SHSH yedeğinizi aldığınızdan emin olmak isteyebilirsiniz. iOS hackerları Jailbreak güncellemesini yayınlamak için iOS 6.1’in çıkmasını beklediler, çünkü Apple’ın bulunan açıkları kapatmasını istemiyorlardı. Öyle bir durum olsaydı, açıklar anında kapanacak, Jailbreak için bir süre daha beklemek zorunda kalacaktık.

Her zamanki gibi Tinyumbrella’nın son sürümünü blogumuzda bulabilirsiniz.

iOS 6.1 jailbreak için anlık güncellemeleri blogumuzdan takip edebilirsiniz. iOS 6.1 Jailbreak için yapılması gerekenler sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Tinyumbrella’nın son sürümünü indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir