Tomb Raider II oyunu iOS için yayınlandı!

Eski video oyunlarını artık günümüz teknolojisinde oynamak belki de sizi çok heyecanlandırmıyor olabilir. Fakat bundan yıllar önce oynadığınız bu oyunları şimdi mobil cihazlarınız üzerinde oynamak gerçekten insana apayrı bir zevk veriyor. Biraz nostalji yapalım ve çocukluk yıllarımızı hatırlayalım diyen, bilgisayar oyuncuları muhtemelen 90’ların vazgeçilmezi Lara Croft’u ha hatırlıyordur. Geçtiğimiz gün Tomb Raider II oyunu SQUARE ENIX INC tarafından yayınlandı ve App Store üzerindeki yerini aldı. Oyun hem iPhone hem de iPad cihazlarda sorunsuz şekilde çalışıyor ancak cihazınızın en azından iOS 7 sürümüne sahip olması gerekiyor.

Oyun iPhone 5S, iPhone 6 ve 6 Plus modelleri için bilhassa tasarlandı, fakat çok basit grafiklere sahip olması nedeniyle tabii ki iPhone 5 üzerinde de oyun rahatlıkla oynanabiliyor. Oyunun içerisinde ise PC sürümünden farklı bir şey yok. Yani oyun bizler için aslında tam bir nostalji oyunu. Son derece basit kontrollere sahip olan Tomb Raider II oyunu için ayrıca nasıl kontrol sağlanacağına dair görseller de yine App Store üzerinden görülebiliyor.  Oyunun şuanki boyutu 300 MB, ülkemizin App Store’u içerisindeki fiyatı ise 4,29 TL olarak belirlenmiş.

Eğer biraz kaliteli bir nostalji yapmayı isteyenlerdenseniz Tomb Raider II oyununa sahip olmak için bu ufak bedeli ödeyip, oyunu satın almanız gerekecek. Tomb Raider II oyununu App Store üzerinden indirmek için tıklayınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir