Twitter’da 140 Karakterden Fazla Yazmak İster Misiniz?

Twitter’da çok fazla arkadaşınız var ve anlatmak istediklerinizi 140 kelimeyle ifade edemiyor musunuz? Link kısaltma servisleri ve karakter arttırma servisleri kullanıyorsunuz fakat uğraşası zor mu geliyor?

twitter

Eğer 140 karakterden fazla tweet atmak istiyorsanız ve Jailbreak yapılmış bir iOS cihazınız varsa bunlarla uğraşmanıza gerek yok. Keza TweetAmplius ismindeki Cydia Tweakı, 140 karakterden fazla tweet atmanızı sağlıyor. Yazdığınız tweetler Pastie, Instapaper ve link kısaltma servisi is.gd aracılığıyla kısaltılıyor ve twitter’a o şekilde paylaşmanıza izin veriyor. TweetAmplius Tweitter’a entegra oluyor ve dilediğiniz uzunlıkta tweet atmanıza yardım ediyor. Bu sayede hiç görülmemiş bir Twitter deneyimi yaşamanız sağlanmış oluyor.

Yapmanız gereken cihazınızdan Cydia’ya girmek ve TweetAmplius tweakını cihazınıza kurmak. Uygulamayı kurduktan sonra tek yapmanız gereken Twitter’a girmek ve 140 karakterden fazla tweet atmanın keyfini yaşamak. Twitter veya Tweetbot is.gd kısaltmasını kullanarak tweetinizi yayınlayacaktır. 140 karakteri aştığınızda ise, kırmızı karakter üç nokta ile çıkacak ve link kısaltma servisi devreye girecek.

Yukarda da bahsettiğimiz gibi TweetAmplius kullanabilmek için Jailbreak yapılmış bir cihazınızın bulunması gerekiyor. Twitter’ın resmi sürümünün de 2.6.2 olması gerekiyor bu arada. TweetAmplius tweakına BigBoss reposundan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Herhangi bir ayara gerek yok. Hepsi bu kadar.

Tabi ki uzun yazma fonksiyonuna sahip Tweet uygulaması satın alabilirsiniz fakat bu tweakın tamamen ücretsiz olması ve iki uygulamayla da harika bir uyum göstermesi, iOS 6 Untethered Jailbreak aracının çıkması gereken bu günlerde cihazınıza ekleyebileceğiniz uygulamalar listesinde yer alabilir.

Her ne kadar bazı kullanıcılar 140 karakterden fazla yazmak yerine iki veya daha fazla tweet atmayı tercih etse de, kendini yormak istemeyenler için bir alternatif olacağı kesin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir