Twitter Ads İle Reklam Vermek

Geçtiğimiz haftalarda yurtdışında devreye giren Twitter Ads artık Türkiye’de de hizmete sunuldu. Twitter Ads sayesinde artık direkt reklamlar verilebilecek. Hedef kitleye reklam vermenin giderek önem kazandığı günümüzde Twitter da kendisine yepyeni bir gelir modeli yaratmış oldu.

Ünlülerin en çok tercih ettiği sosyal medya platformu olan Twitter bugüne kadar Genart üzerinden reklam almayı tercih ediyordu fakat aradaki komisyon oranlarından da kar elde etmeyi düşünen Twitter artık direkt olarak müşteriye hizmet vererek bu aracı kurumun gelirlerini de kendi bünyesine katmış oldu. 2013 yılında devreye giren reklam servisine self-servis ismini veren Twitter yöneticileri, 200 ülkede hizmet verdiklerini ve 15 dilde reklam panelinin bulunduğunu vurguluyor. Şu anda panelde Türkçe seçeneği bulunmasa da Türkiye pazarına yeni girmiş olan Ads yakın bir zamanda Türkçe’yi de paneline ekleyecektir.

Son dönemlerde borsada da büyük darbe yiyen Twitter, mali tablosunu düzeltmek amacıyla Ads platformunu yayınlamış gibi görünüyor. Yatırımcısını yılın son çeyreğinde sevindirmek isteyen Twitter, hedef kitleyi en iyi şekilde hedeflemek için birçok seçenek sunuyor.

Ads içerisinde 6 farklı reklam seçeneği bulunuyor, “Create New Campaing” linkine tıklayarak siz de reklam çalışmalarına başlayabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir