Uygulama paketleri ile çok daha uygun fiyattan uygulama satın alın

iOS 8 ile birlikte yalnızca cihazlarımız değil aynı zamanda iTunes ve App Store’da şenlendi desek yerinde bir şey söylemiş oluruz. Bildiğiniz gibi uygulama alımı yapmadan cihazlarını kullanan birçok iOS kullanıcısı bulabilmek mümkün. Diğer yandan orijinal uygulamaları satın alarak en son güncellemeler ile kullanmak yerine korsan uygulamalara yönelenlerin sayısı da düşündüğünüzden çok daha fazla olabiliyor. Eğer siz de bu kategorilerden birine üyeyseniz artık Apple’ın size sunduğu uygulama paketleri ile çok daha karlı şekilde uygulama alışverişi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Apple’ın yeni olarak getirdiği Bundle yani paket uygulama işlemi ile birlikte hedeflediği şey hem kullanıcıları uygulamalara teşvik etmek hem de diğer yandan uygulama geliştiricilerinin uygulamalarını çok daha fazla kullanıcıya sunabilmesi. Developer Center’da şartlarda da belirtmiş olduğu gibi uygulama yöneticileri bir paket oluşturduğunda mutlaka indirim yapmak zorunda. Yani aslında satın alınacak her Bundle (Paket) uygulama da büyük bir karınızın olduğunu söyleyebilmek mümkün.

Paket uygulamalar ayrıca oyunları da içerisine alıyor, yani uygulamaları paket şeklinde satın alabildiğiniz gibi aynı şekilde oyunları da paket olarak satın alabilme olanağına sahipsiniz. Eğer gerçek mana da uygulama satın almayı düşünenlerdenseniz alışverişlerinizden önce mutlaka iOS cihazınızın App Store’u içerisinden Öne çıkanlar alanından paket uygulamalara göz atmayı unutmayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir